OTeVizarea


De ceva timp, un post de ştiri din România – number one în denigrarea preşedintelui Traian Băsescu şi a apropiaţilor săi – face, seara de seara, dezvăluiri şocante. Cu vreo câţiva ani înainte, OTV ţinea telespectatorii aproape cu anchete despre moartea Elodiei şi cu informaţii „pe surse” despre locul în care ar fi făcut Cioacă un popas, cel mai probabil, între Rucăr şi Bran.

Antena 3, plină de venin şi informaţii, aduce în astă seară noi amănunte despre latura întunecată a vieţii lui Traian Băsescu şi a celor din anturajul său. Mă întreb ce se va întâmămpla când reporterii vor descoperi că fata care i’a vândut lui Băse ţigări la un chioşc a dat mită la stomatolog. Cu siguranţă va avea parte de o emisiune şi i se va pune eticheta de securistă care trăieşte din bani publici, meseria de vânzătoare la chioşc fiind doar o acoperire.

Iar comentator va fi nimeni altul decât eternul absent de la serviciu dar prezent la televiziunile prietene, Crin Antonescu, care va şti exact ca fata în cauză i-a vândut gumă Orbit lui Blaga. Ambalajul de gumă ar conţine, evident, codificat, conturile din străinătate ale lui Videanu sau mai ştiu eu ale cui.

Aştept seara în care voi afla dacă Traian Băsescu a folosit toaletele ecologice din parcuri. Evident, totul este doar o acoperire a treburilor sale murdare…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s