„Amor cubist”. Powerd by Mircea Geoană


Astăzi, citind declaraţia lui Mircea Geoană potrivit căreia nu a părăsit PSD-u’, dar nici PSD-u’ nu l-a părăsit, am crezut că sunt în faţa unei rubrici din Cosmopolitan, în care oamenii întreabă daca au reuşit să depăşească un moment dificil.

După care, cu lacrimi în ochi, supărată pe mine însămi că nu am fost capabilă să înţeleg ce înseamnă iubirea, devotamentul, disperarea şi slugărnicia, am reluat declaraţia celui care, sărind de bucurie, o tot invoca pe Mihaela, dragostea lui. Fiindcă şi sufletul lui e o mahala. ”Relaţia cu colegii şi colegele, cu membrii, simpatizanţii şi votanţii PSD este profundă şi durabilă. Din punct de vedere politic, ideologic şi sentimental, nu am părăsit niciodată partidul, aşa cum nici partidul nu m-a părăsit” . Mediafax.

Geoană a ţinut să sublinieze că, deşi nu e oltean, e mândru să reprezinte această regiune a patriei, alături de Lia Olguţa Vasilescu, prima femeie primar de mare municipiu, alături de Zgonea şi de Ion Prioteasa – „unul din cei mai harnici preşedinţi de CJ”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s