„Mai întoarce, Doamne, roata! Să-mi mai văd o dată soarta…”


Ce aş face dacă aş fi deputat, aş avea maşină de serviciu, maşină personală, siguranţa zilei de mâine şi alte beneficii? Cu siguranţă m-aş gândi la cei fără de nici unele, care nu au nimic din ce am eu. Evident, nu aş dori să aibă ce am eu, că, logic, nu prea aş mai avea ce să le promit în campania electorală şi ajung om de rând care, Doamne fereşte, va fi nevoit să meargă cu RATB-ul sau cu metroul ori, ferească Dumnezeu, cu cele două picioare din dotare, prin gropile de pe trotuare.

Bogdan Ciucă, deputat PC, a făcut, în data de 17 octombrie anul ăsta, o interpelare adresată ministrului Transporturilor şi Infrastructurii, Ovidiu Ioan Silaghi. Obiectul interpelării: infrastructura pentru biciclete.

Şi, fiindcă bicicliştii nu i-au cerut sprijinul, Ciucă a făcut interpelarea în baza rezultatelor unui sondaj de opinie.

Dacă îmi amintesc eu bine, a mai fost cineva – senatoarea Irina Loghin de la PRM – care avea o iniţiativă, ceva tot cu bicicletele. Nu vreau să vorbesc cu păcat, însă PRM-ul a cam dispărut din peisaj, iar senatoarea a rămas cu concertele – care mai sunt, dacă mai sunt – şi cu apariţiile pe la Măruţă. Aşa că, roata se învârte...

Reclame

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: