Boborul, grobianul şi gaura de la covrig


Astăzi, căutând un material de inspiraţie pentru blog, ajunsesem la concluziă că nu găsesc nimic care să mă inspire. Când, ce să vezi?! Dau peste un articolaş din Gândul! Materialul este despre omniprezenţii Crin Antonescu şi Victor Ponta, care, mai ceva decât Victor Slav şi Bianca, ne invadează vieţile cu prezenţa. Şi autosuficienţa. Şi incompetenţa.

Ei bine, cei doi bravi conducători de maşini au ţinut să le arate jurnaliştilor şi nouă, boborului nesuveran, mai degrabă râtan şi veşnic mârlan, dornic de un Salam o dată în patru ani, că ei doi nu sunt certaţi, aşa cum se tot speculează. covrig

Foarte bine, înseamnă că nu se va răci planeta.

La finalul discuţiei avută de Ponta cu Antonescu, în biroul acestuia din urmă, adică în locul unde toate utilităţile sunt plătite de către noi, primul ministru a ieşit şi a spus că a mâncat un covrig cu liberalul. Parcă sunt într-un film prost, în care o fătucă se scuză, ştergându-şi guriţa, la ieşirea dintr-un birou, că… a dactilografiat ceva.

Mă întreb – retoric, evident: cât timp vom mai fi luaţi de proşti şi cât timp vom mai accepta să fim trataţi în acest fel?

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: