Lui Dragnea, cu dragoste…


dragnea

Încep săptămâna cu gânduri bune şi pline de dragoste îndreptate către conducătorii patriei mele mult iubite România. Privesc cu speranţă la cei pe care nu neapărat poporul, ci o forţă oarecare – Forţa fie cu ei! – i-a pus în fruntea statului independent de dorinţa cetăţenilor săi.

Săptămâna care debutează mâine va fi cu siguranţă grozavă pentru că Dragnea&Co veghează. Veghează la banul public, pe care şi-l doresc în buzunarele lor şi ale baronilor locali.

Eu, sclav pe plantaţie, asemeni multor români, mă supun deciziei – bine, încă nu e o decizie, e în discuţie, dar, vorba aia, e opţional – obligatoriu – de a mai suporta o taxă, două, trei sau câte trebuie pentru ca primarii să primească bani în plus. Dorinţa ca, virgulă, „cei dintâi gospodari ai comunelor”  să primească bani în plus este a lui Liviu Dragnea, vicepremier.

Ce contează că în România mor tineri din pricina suprasolicitării la locul de muncă? Important este ca clica – cacofonia este intenţionată –deşi, la câţi nu au luat Bac-ul, probabil că ar fi trecut neobservată – pesedisto-liberală să prospere! Eu mă ofer să muncesc pentru a-i îmbogăţi pe alţii! Prefer să mor de foame, Partidul să prospere! Vreau PSD-ul la putere!

Un gând despre „Lui Dragnea, cu dragoste…

  1. Să nu ne-ndepărtăm, să recapitulăm: Au vândut camionul, tractorul, aro, romcim, alro, sidex, petrom,imgb,marmosim,electroputere, avioane, flota, etc.,etc. și boborului i-a plăcut și i-a votat. Mai dăm și aurul, gazul, electrica și ce a mai rămas, ca să fie votați în continuare. Bravos, națiune, halal să-ți fie și jos iscălit în original Ga-li-bar-di! Peste această panoramă a marilor proiecte, mai lipsește noul imn național: Som-no-roaaa-se pă-să-reee-le…Apropos de imn: ”În zadar se intonează/ Imn la oră matinală/ Prostul și pe la amiază/ Tot cu noaptea-n cap se scoală!(Efim Tarlapan-Chișinău).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s