Radu Golban: “Aş bate palma cu Fiscul american”


“… să mă ajute să aduc acasă banii românilor din oazele fiscale”, susţine economistul Radu Golban, pentru blogul În prima linie.

Acesta a afirmat recent că nu mai doreşte baroni locali care să taie şi să spânzure. Întrebat care este soluţia sa de îndepărtare a acestor personaje, Radu Golban a răspuns: “România ar avea nevoie de un impozit pe avere şi pe un impozit pe cadouri, tocmai pentru a seca corupţia. Fiecare ban obţiunt din alte venituri decât cele impozitate, ar fi impozitat ca un cadou şi ar scumpi costurile de tranzacţie, descurajând corupţia. De asemenea cred ca un impozit forfetar nu pe firme ci pe imobile, care ar impozita fiecare imobil după valoarea sa pe piaţă, reflectând şi banii investiţi ar impozita averile ilicite ale acelor români care au avut banii câştigaţi la negru sau fără sa-si plătească impouitele. Cât la sută din politicienii actuali, dacă ar fi să vă uitaţi la ceasurile pe care le poartă, averile membrilor de familie – paravan, a maşinilor pe care le conduc etc. le-au obţinut din venituri impozitate? Venituri din afaceri cu statul ar terbui sa fie controlate de un corp de control separat, deoarece sunt veniturile politicienilor”.

Ce ar face economistul Golban în situaţia ipotetică, desigur, în care ar devein Ministru de Finanţe? Golban susţine că ar colabora cu Fiscul American. “Aş bate palma cu Fiscul American, să mă ajute să aduc acasă banii românilor din oazele fiscal. Mai degrabă aş împărţi amenzile cu Fiscul American decât să ştiu că există unii români care au bani ascunşi în afara ţării.”

Reclame

2 gânduri despre „Radu Golban: “Aş bate palma cu Fiscul american”

  1. Salvarea a ceea ce se mai poate salva din ghearele mafiei autohtone va veni de la ADN(Alianța Demnității Naționale), gruparea deschisă celor fără DNA în ADN și cu ADN-ul iubirii de neam, în fruntea căreia se pot afla: Ioan Sălăjan, Dorin Prunariu, Radu Golban, Ion Coja, Alexandru Atanasiu, Dinu C Giurescu, și mulți alți patrioți români neatinși de maladia averilor realizate din marele jaf național.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s