Avem nevoie de spitale de psihiatrie. Cat mai multe


Când am văzut trimiterile de pe Fb la un material video despre un candidat la europarlamentare, m-am gândit că este încă unul sărac cu duhul care are şanse să fie votat de alţii la fel de pauperi la mansardă. Din păcate, viaţa bate filmul şi catindaţii (sic!) orice inchipuire. Este şi cazul unui cetăţean, pe numele său Sorin Paler, candidat la europarlamentare din partea Forţa Civică. El este vicepreşedinte al acestei formaţiuni la Braşov.Imagine Delirul acestui om, chinuit de propriile stihii, dar şi de tragediile greceşti, este magistral. Omul se află în plin conflict cosmogonc, dat de „mitul arhaic, eroul arhaic, ciobanul Frigda şi mitul civilizator, eroul civilizator”.

Derapajul nu s-a oprit aici. Individul vede alunecările din USL. Astfel, liberalii alunecă spre extrema dreaptă, iar PSD, spre extrema stângă.

Pârtieeee! Şi punct.

Reclame

Un gând despre „Avem nevoie de spitale de psihiatrie. Cat mai multe

  1. Acest exeget al lui Sofocle nu reprezintă doar Forța noastră (psiho)Civică ci și viitorul luminos al Mișculației Poporale. Pe această mixtură diareică între hoți, perverși, mafioți și deraiați se bazează succesul electoral visceral al sănătoșilor baroni USL.Grăbiți-vă să strângeți rândurile în jurul ADN ! Alminteri cădem din Istorie.!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s