Pagina de Fb a Ministrului Educaţiei din Moldova, un fals!


ImagineAtenţie: pagina de Fb a Ministrului Educaţiei din Republica Moldova, Maia Sandu, numită recent în funcţie, in vara anului 2012, este un fals! Pagina sa oficială va apărea luni! Atât pagina, cât şi contul Maiei Sandu sunt false!Informaţiile au fost furnizate de surse din cabinetul ministrului.

Maia Sandu are studii făcute la Harvard şi a propus începerea unor reforme drastice în învăţământ. Face parte din noua generaţie de miniştri basarabeni şcoliţi în Occident, puşi în funcţie de guvernarea pro-europeană. Ultimele inovaţii pe care le-a propus la BAC – să fie instalate camere de supraveghere în direct pe timpul examenelor. Acest fapt a provocat un scandal şi nemulţumiri. Majoritatea însă pare să fie mulţumită, pentru că aceste măsuri au condus la elucidarea multor fraude, iar in final mulţi au picat BACUL.

Ce se scrie pe pagina şi pe timeline-ul contului – observăm postări regulate dar tendenţioase, de exemplu presupusa dnă Ministru din FB, într-o postare, ar cere publicului date personale ale unui elev ca să fie aspru pedepsit pentru un video de pe youtube.

Un gând despre „Pagina de Fb a Ministrului Educaţiei din Moldova, un fals!

  1. Nu mă îngrijorez deloc. Oricum ar fi nu poate fi mai stupidă ca alde Funebru(”Cuvâtul coleg este de genul neutru…”), Corina Dumitrescu, Iosif Mang, Liviu Pop, Eug. Pricopie…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s