Zi de zi, în zona crepusculară


Când eram prin liceu, adică long time ago, mă pasionau fenomenele paranormale şi preferam filmele care tratau subiecte de gen. Nu mi-aş fi imaginat, însă, că la un moment dat, voi trăi într-o lume similară, pe alocuri, cu cea descrisă în filmele pe care le urmăream atunci. De parcă nu puteam să ma uit numai la „Tânăr şi neliniştit”!?

Ministrul Economiei, un tip despre care nu am auzit până ieri, Andrei Gerea, le-a transmis liderilor PNL că s-a pus la dispoziţia partidului. Asta după ce unii răi din partid au început să vorbească despre demisia lui. De! Ca românul care nu vede bârna din ochiul propriu şi personal, ci gunoiul din globul ocular al vecinului.

Ca lucrurile să fie clare, el a declarat pentru MEDIAFAX că nu a demisionat. Dar oamenii răi spun că el a demisionat deja. Horror!

Pe de altă parte, groparul sistemului sanitar din România, Eugen Nicolaescu, a zis că ştie cine îl va înlocui pe discretul ministru al Economiei. „Evident că ştiu, dar aştept şi eu votul colegilor mei din Delegaţie”.

Mă aştept să aud, de nicăieri, râsete sinistre. Credeţi că este imposibil? Gândiţi-vă cât râd politicienii de noi, electoratul. Şi îmi veţi da dreptate…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s