„Ce nu-nţelegi?! Ce muşchii mei te uiţi aşa?!?”


Că tot se apropie penibila zi a îndrăgostiţilor, astăzi vă voi delecta cu o poveste de iubire, sfârşită la tribunal, acolo unde oamenii îşi exprimă, întotdeauna, adevăratele simţăminte.th

Este şi cazul lui George Soros, miliardarul care a fost cuplat cu o actriţă de telenovele din Brazilia, mai tânără ca el cu aproape jumătate de secol. Evident că femeia l-a luat pentru trupul său de efeb, pentru sufletul lui bun, pentru a-i administra zilnic porţia de Prostamol Uno şi nu, aşa cum se crede, pentru bani. Conturile din bancă nu au fost niciodată un atu, aşa cum nici proprietăţile imobiliare nu au cântărit atunci când bruneta a spus „Da”  unei asemenea relaţii. Iubirea!!!!!!

Dar povestea lor s-a terminat şi cei doi au ajuns la tribunal. Acum, Adriana Ferreyr, fosta iubită, îl acuză de vătămare corporală şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.as

Banii ca banii, dar miliardarul a încurcat-o rău de tot. Aviz lui Iri!

În timpul audierilor, actriţa s-a înfuriat pentru că nu I s-a permis să înregistreze video depoziţia fostului său iubit, cu care îşi luase angajamentul să fie împreună la bine şi la rău. Aşa că, asemeni unei vajnice amazoane, femeia l-a pocnit pe Soros în cap de i-a sărit cât colo aparatul auditiv. Îmi şi imaginez căştile pe podea, Soros ameţit de la lovitură, lumea consternată. Ferreyr nu s-a lăsat. Cu sângele clocotind, cu privirea plină de ură, cu nările dilatate, s-a năpustit şi asupra avocatului lui Soros. Femeia i-a dat avocatului o palmă din fundul grădinii, aşa că omului i-au sărit ochelarii şi, din pricina gravitaţiei, au ajuns pe podea.

Avocatul şi clientul său nu au fost singurele victime ale braziliencei. Ca o adevărată femeie latină, aceasta a mai bătut un bărbat, care a avut proasta idée de a interveni în conflict. El a primit, de asemenea, un dos de palmă, dar şi un bonus constând într-o lovitură în zona tibiei.

Nici avocatul artistei nu a scăpat neatins. Ea a lovit şi braţul acestuia şi a părăsit în grabă sala de judecată.

Am uitat să menţionez că femeia a mai afirmat că Soros a pălmuit-o şi a încercat să o sugrume în cadrul unei altercaţii privind un apartament în valoare de 1,9 milioane de dolari situat în Manhattan, New York.

Deci, Bianca Drăguşanu, Moni, viespea lui Ogică, Sânzi, Daniela Crudu & Co., luaţi aminte! Mergeţi şi antrenaţi-vă, luaţi lecţii de autoapărare! Bătaia e ruptă din Rai!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s