Precedentul Alina Plugaru, varianta PMP.


Un lucru e clar: în România, dacă nu eşti sexy vânzătoarea de la măcelărie, măturătoarea sexy, piticul porno, e cam greu să răzbaţi în politică dacă apari aşa, din neant.

Dovadă în acest sens stă starleta Alina Plugaru, aia de zicea că a citit „Fefeleaga”, deci e şi cultă, nu doar artistă. Ea s-a înscris, împinsă de iubire şi de hormoni, în PDL, cu gândul la cel mai sexy politician al planetei, Theodor Stolojan.alina plugaru

Nu de mult, alţi doi românaşi au făcut vâlvă ca urmare a încropirii unui filmuleţ pentru adulţi, varianta amatori. Aceştia sunt Ovidiu Stănescu, director al Parcului Industrial Priboiu, aflat în subordinea CJ Dâmboviţa, şi partenera sa.

Şi, fiindcă omul devenise cunoscut, probabil îl recunoşteau gospodinele pe stradă şi salivau cu gândul la el, sătule să îl laude pe individul de acasă pentru nimic, Ovidiu Stănescu a decis că a sosit momentul să facă lucruri măreţe pentru ţară. S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta şi, inspirat, poate, de Alina Plugaru care, din dragoste nebună pentru Stolo a intrat în politică, a bătut la porţile PMP. Un portal de ştiri locale din Dâmboviţa susţine că acesta a participat la întâlnirea de vineri, la care au luat parte nume sonore din PMP: deputatul Elena Udrea, deputatul Eugen Tomac, preşedintele Fundaţia Mişcarea Populară, Marian Preda, europarlamentarul Cristian Preda, deputatul Teodor Baconschi.

loredana chivuAştept momentul în care Loredana Chivu se va înamora de Hrebenciuc, Daniela Crududaniela crudu de Haşotti, strâmba lui Dodel de Crin Antonescu,stramba iar Sânzi de Traian Băsescu. sanziPentru că, nu-i aşa, aceste fete sunt competente, iar politica-i doar o… damă de consumaţie.

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

2 gânduri despre „Precedentul Alina Plugaru, varianta PMP.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: