Vreau o nouă clasă politică. Şi o vreau acum!


De ceva vreme, „răsfoind” presa on-line, văd cu scârbă cum oameni de nimic, personaje controversate, cu studiile făcute la universităţi obscure sau fără studii, dar, cu siguranţă, olimpici internaţionali la şcoala vieţii, ajung să decidă soarta fiecăruia dintre noi.

Mă întreb şi eu, ca omul prost şi mereu uimit de ce se întâmplă în această ţară batjocorită de toţi cei care se perindă la guvernare, oameni care nu ştiu ce să mai facă să ne mai prostească o dată şi încă o dată şi mereu, până la infinit… „oare când va mai veni şi ziua mea?”

Am văzut şi încercarea de a ne acoperi ochii cu petiţia privind graţierea infractorului Gică Popescu. Bine că omul a spus ferm că refuză graţierea, în cazul în care s-ar fi pus problema. Altfel, aveam parte de un precedent periculos, dar foarte bun pentru politicienii care ar fi găsit breşe să îşi scape pielea de la saramură.

Regret până în adâncul ultimei mele celule că nu am fost vânzătoare de aprozar, că poate aveam şi eu şansa să devin ministru delegat pentru Dialog Social.  Sau tinichigiu sau măturătoare. Pentru că ideologia comunistă şi gena comunistă sunt vii în noi, mai vii ca niciodată, mai active ca nicicând. Altfel cum s-ar putea explica această apetenţă pentru conducerea poporului de către proletariat, de către unii care nu cred că au citit în viaţa lor decât două cărţi şi alea erau Abecedarul şi Cartea de identitate? „Ce baftă pe conducători că oamenii nu gândesc”. Adolf Hitler

Da, urăsc din tot sufletul să văd cum sunt batjocorită. Dar cred cu tărie că va veni, cândva, o Zi a Judecăţii, iar atunci „râsul lui Harap Alb” nu va mai fi doar o expresie…

Reclame

2 gânduri despre „Vreau o nouă clasă politică. Şi o vreau acum!

  1. Io nu vreau alta. Asta-i cea mai bună. E aleasă de poporu nostru care știe el ce face. Ce vrei să pui alții care nu dă zacăr, nu dă oloi, nu dă matrafox, nu dă nica? Ca să ai altă clasă politică, îți trebuie alt popor! De unde-l iei? Cum îi turcu și pistolu, știi vorba.

    Apreciază

    1. Sa nu uitam de fraudele electorale. Si atunci, chiar se mai pune problema ca noi am votat actuala clasa politica? Sau ca ei s-au ales si ne-au pus noua in carca si acest fapt, asa cum ne pun in spinare biruri peste biruri, menite sa plateasca datoriile facute de ei?

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s