I-e ruşine omenirii să vă spună vouă „Oameni!”


Pe zi ce trece, putregaiul numit clasă politică românească îşi arată urâţenia în detaliu, aducând mirosuri pestilenţiale cu sine.

Consilierul local PDL Molnar Geza din oraşul Aiud, judeţul Alba, a fost arestat preventiv miercuri la Tribunalul Alba pentru acuzaţia de trafic de minori şi proxenetism. Bărbatul, care este de profesie medic de familie, este acuzat că a înlesnit practicarea prostituţiei pentru trei femei, dintre care una minoră.

Profitând de poziţia sa, dar şi de faptul că fata avea o situaţie materială precară, Molnar Geza i-a găsit un job: acela de prostituată.

Tupeu şi nesimţire dusă la limită, iată ingredientele din care este conceput acest om. El profita de pe urma victimelor sale, câştigând influenţă şi prietenii politice. Votaţi în continuare asemenea specimen şi nu vă miraţi, mai apoi, că fiicele voastre ajung instrumente în mâna unor indivizi lipsiţi de scrupule şi de Dumnezeu.

Modul său “de operare” este acelaşi indiferent că vorbim despre victimele traficului de personae sau de propriul electorat. Iar această mentalitate este comună tuturor politicienilor pe care îi vedem sau nu la tv sau despre care auzim numai atunci când DNA-ul îi cheamă la raport…

Cât mai suportăm să fim conduşi de asemenea indivizi?

Un gând despre „I-e ruşine omenirii să vă spună vouă „Oameni!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s