Senatorul Constantin Popa sent a friend request to Bogdan Chirieac?


Senatorul UNPR de Buzău, Constantin Popa, a postat, în această seară, pe pagina sa de Fb, un mesaj interesant şi oarecum alunecos. Într-un limbaj ce lasă loc interpretărilor, politicianul buzoian pare a-i solicita jurnalistuluii Bogdan Chirieac consultanţă. bcMulţi parlamentari ar fi încântaţi să intre în maşinăria de dezbateri a analistului politic Bogdan Chiriac. Cei vizaţi de domnia sa sunt în general cei certaţi cu legea aşa că nu-i invidiez. Mai nou am intrat şi eu în cătarea domniei sale şi sunt aspru criticat, dar pentru fapte bune. Se pare că nimic nu-i convine jurnalistului de la DC News, iar acţiunile mele, susţinute de zeci de mii de cetăţeni sau de majoritatea parlamentară sunt aspru periate. Nu-i convine nimic şi gata. Nu am căderea să critic un ziarist, mai ales un fin cunoscător al vieţii politice, dar sunt sigur că putem găsi o cale de dialog. Îi propun analistului politic Bogdan Chiriac spre analiză agenda mea publică pe următorii doi ani. O analizăm, o îmbunătăţim şi o susţinem împreună. Cred că în acest mod spiritele puţin încinse se vor relaxa şi vom găsi o cale de interacţiune pentru binele cetăţenilor acestei ţări.popa

După citirea acestui mesaj care mie, personal, mi-a dat fiori, deoarece o alianţă cu Chirieac mi se pare nu doar păguboasă, ci şi extrem de nocivă, l-am contactat pe senatorul Popa. Evident, prima întrebare – şi singura – a fost dacă îi solicită serviciile de consultanţă părerologului Bogdan Chirieac.

„Nu doresc nici o colaborare”, a răspuns acesta. „Eu vreau de la domnul Chirieac un răspuns. Unde crede el că am greşit cerând graţierea lui Gică Popescu? Eu nu contest hotărârea justiţiei”, a încheiat acesta.

Un gând despre „Senatorul Constantin Popa sent a friend request to Bogdan Chirieac?

  1. Pe mine m-ar interesa mai mult cum a ajuns mongoloidul Chireac milionar în euro și de ce a ajuns armata de buzunar a țării să achiziționaze aparatură de ochire pe timp de noapte de la părerologul noctambul și îmbuibat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s