Udrea&Co in tramvaiul 1. Pe la Obor.


Dragii mei cititori – spun asa pentru ca am vazut ca, in afara de mine, sunt si altii care lectureaza ce scriu eu aici 🙂 – titlul este al unui scenariu dorit de multi. Printre care, si eu.

u3Nu vreau sa o vad pe Elena Udrea la puscarie. Nici pe altii de teapa ei. Eu vreau sa Il se confiste averile si sa fie nevoiti sa traiasca lunar cu 1000 de lei. Sa se trezeasca devreme sa mearga la un job stresant, cu colegi barfitori, sa se inghesuie intr-unul din mijloacele de transport in comun, alaturi de alti cetateni, multi dintre ei certati pe viata cu sapunul, apa si pasta de dinti.

Sa ii multumeasca in genunchi lui Dumnezeu si tuturor sfintilor ca isi permit un covrig si o cafea de la automat pe post de mic dejun eco, neeco, de austeritate si de foame.

Sa simta ca renasc atunci cand pot sa ia un imprumut de la Provident ca sa isi plateasca restantele la intretinere.

Plimbarea in 4×4 devine plimbarea in tramvaiul 1, etern imbacsit. Posetutele de firma raman o amintire. Magazinele cu preturi de la 10 lei vor deveni nous atractie. Mall-ul va fi inlocuit de Magazinul Bucur Obor. Plimbarile in strainatate vor fi facute in Complexul Europa, pentru reducerile masive la blugi.

Nu credeti ca asta ar fi o pedeapsa mult mai buna pentru Udrea si restul?

Reclame

8 gânduri despre „Udrea&Co in tramvaiul 1. Pe la Obor.

      1. Un scenariu e dificil de conceput, doar nu lucrezi pentru SRI, ci pentru FSB ( parca asa-i spune )…si apoi, daca Elena asta seara iese fara catuse, deja e o victorie, indfierent ce urmeaza!

        Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s