Totul incepe cu primul Like. Oare?


Corado cheltuise destui bani cu anunturile la matrimoniale, ba chiar platise suplimentar pentru ca iubirea sa vina. Zadarnic. Banul, „ochiul dracului”, ii adusese doar zile de post.

La indemnul unor colegi de serviciu, Corado isi facuse cont de Fb. Punea acolo zilnic poze cu el ba cand se spala pe dinti, ba cand isi manca la gura de metrou covrigul cu susan, ba cand introducea fisele in automat sa isi cumpere cafea. Baiat spiritual, scria si cateva randuri edificatoare pentru cei batuti in cap, incapabili sa priceapa ce face el in fiecare clipa a existentei sale. „Acu mananc covrig”, „Am periuta asta de cinci ani si nu e tocta”, in loc de „tocita”. Sau: „Feteleeee, pup!” „Gagicile e frumose ca suarele”.

Cerea prietenia tuturor fetelor si dadea Like-uri fara numar. Cum vedea o poza cu gagici, hop! si Corado cu like-ul. Era spaima netului, deoarece intra si in vorba cu femeile, in privat, desigur.

Intr-o zi, norocul i-a suras. Asta dupa ce a lasat inima sa ii spuna ce sa posteze pe Fb. Era si cazul, dupa atatea rateuri date de creier. Simtind ca „toate femeile e perverse si rele, mincinoase”, dupa cum ii zisese ma-sa intr-o convorbire telefonica, Corado si-a pus pe wall hitul de hit „Minciuni la indigo”.

Nu peste mult timp, s-a deschis o fereastra de chat. Pissy Pis il apela.

Pissy Pis: „Buna”

Corado: :*

Pissy Pis: „Ce sensibl esti tu”

Corado: „Frumi, vrei sa vi la mine?”

Pissy Pis: „Nu pot, nu ne cunostem. Mai intai sa iesim la un suc, ceva”

Corado: „Frumi, eu caut o iubire adevarata, bazata. Vi la mine sau nu?”

Pissy Pis nu se astepta la un asemenea barbat hotarat. Patrunsa de ce-o fi fost cuprinsa, fata si-a dat intalnire cu Corado la statia de metrou Eroii Revolutiei. Muzeul Antipa ii purtase ghinion eternului amorez.

S-au placut din prima clipa. El mesteca de zor un Orbit, iar ea a inceput sa rada tamp cand acesta i-a zis: „Buna, ce faci?”

Deja se gandea la cum o sa ii umple casa de copii. A inceput sa ii povesteasca nimicuri. Corado se gandea la un singur lucru: daca o duce acasa, ii mananca ce i-a trimis ma-sa. Daca nu… Incepuse sa il plictiseasca povestile ei despre gospodarie si despre cum a scos o pata de mustar de Tecuci cu Vanish. Casca serios atunci cand Pissy a lacrimat, amintindu-si de nemernicul care o parasise, nu inainte de a-si schimba statusul pe fb, loc unde a si anuntat ca se desparte de ea. Nu intelegea de ce, mai ales ca ea a fost o gospodina exemplara si femeie de casa. Ofta si privi undeva, in zare, spre statia de RATB. Venea un autobuz.

Corado avu o idee. Simti cum mintea i se umple de lumina. O lua in brate si, imbratisand-o, ii spuse, luand-o de mana si urcand-o in autobuz: „Adio, dar mie imi gateste mama!”

4 gânduri despre „Totul incepe cu primul Like. Oare?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s