Arsinel functioneaza cu taxele tale.


Traim intr-o tara in care „valoarea” e datatoare de viata. Este vorba despre felul in care Arsinel a primit un rinichi desi pe lista de asteptare nu era in frunte. Dar nu-i nimic, a sarit peste rand ca doar nu era sa astepte. Contractele pe care le avea nu puteau fi amanate, timpul inseamna bani, iar viata unui amarat nu inseamna nimic. Asa ca, mizand pe bruma de popularitate de care se mai bucura-nu stiu, sincer, cati dintre tinerii de azi il mai apreciaza sau stiu macar vreo gluma de-a sa-a dat din coate si si-a luat rinichiul.arsinel

Evident, nimeni nu s-ar fi asteptat ca un asemenea individ sa fie curat ca lacrima. Asa ca si-a tras si pensie de revolutionar, cica ar fi zis si el ceva in acele zile tulburi, in care tinerii tarii mureau iar el nu mai putea de bine. Ca doar nu era sa se sacrifice pentru ceva, in afara de propria-i bunastare. Ca doar un fost secretar de partid – al PCR – asa cum a fost el nu putea sa nu profite de pe urma democratiei. El a povestit intr-un interviu ca a fost primul roman care a vorbit de la un balcon impotriva regimului, in anii fierbinti ai Revolutiei. „Eu, de exemplu, am fost, cred, primul care am vorbit dintr-un balcon, la Sala Radio. Ne-am dus la Radio pentru ca aveam o imprimare pentru Anul Nou si oamenii de acolo s-au mobilizat in jurul nostru, celor care eram persoane publice”, povestea Arsinel intr-un interviu.

Dragi romani, va rog, va implor chiar sa va achitati la timp-si chiar in avans, daca se poate-darile catre stat. Arsinel si abonatii la banii publici au nevoie de taxele si impozitele dumneavoastra. Ma intreb cand va exploda mamaliga si nesimtirea ta, maestre, isi va primi rasplata?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s