Vladimir Putin-schimbarea pe care vreau sa o vad in lume.


„Intai te vor injura. Pe urma vor rade de tine. Apoi, te vor declara nebun. Dupa aceea vor incerca sa te compromita. Intr-un tarziu, vor face tot posibilul sa te lichideze. Daca scapi cu viata din toate acestea, vei fi un om mare.” Mahatma Gandhi

Zilele trecute, presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, a vorbit, intr-un amplu interviu acordat televiziunii publice elvetiene. Evident ca presa de la noi nu s-a putut abtine sa nu scoata din context cateva afirmatii ale liderului de la Kremlin si sa le prezinte bombastic, in maniera tipic damboviteana de a face presa. Un demers, desigur, indoielnic si primejdios, avand in vedere reaua intentie cu care este prezentat tot ce tine de presedintele rus.

In cadrul interviului acordat, raspunzand unei intrebari a jurnalistului elvetian, Vladimir Putin intreaba: „Vi se pare ca sunt nebun?”. Dupa cum era de asteptat, presa de la noi a luat intrebarea si a facut-o titlu, jignind demnitatea celui mai puternic sef de stat din lume. Si nu pot sa nu observ cum aceeasi presa din Romania prezinta coruptii patriei ca fiind niste semizei, persoane care merita tot respectul nostru. Pentru ce? Simplu: pentru banii investiti in publicitatea acordata posturilor tv sau publicatiilor scrise.

Servilismul manifestat pana la ultima treapta a umilintei de catre romani in ceea ce priveste relatiile cu SUA ne descalifica pe plan international. N-o fi taind sabia capul ce se pleaca, dar nici nu ii face cinste o asemenea atitudine.

In alta ordine de idei, daca nu au reusit sa il scoata nebun, membrii redactiilor de stiri-nu le mai pot spune jurnalisti, jignesc bresla-fac tot posibilul sa il compromita. In primul rand, prin evidentierea, la modul grosier, a faptului ca Putin se inconjoara de coruptii lumii, pusi la zid de americani, acesti aparatori ai democratiei si libertatii, cinstei si corectitudinii, care au stat la baza crearii lui Osama Bin Laden. „Vladimir Putin nu-l lasa din brate pe seful FIFA: „Joseph Blatter ar merita un premiu Nobel„”

Portretul pe care o tanara artista din Ucraina i l-a facut lui Vladimir Putin din 5000 de cartuse goale a facut inconjorul lumii. Evident, liderul de la Kremlin este un criminal, deoarece restul statelor lumii traiesc in pace si buna intelegere, iar SUA sunt simbolul pacii si iubirii. Vedeti aici.

Imaginile vorbesc de la sine.

vi se parefata razboiului

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s