Un articol din invidie.


Clar, din invidie scriu acest articol. Nu pentru faptul ca materialul de la care pornesc mi se pare fara cap si fara coada, nu pentru ca mi se pare ca introducerea ne duce pe un plan iar continuarea pe altul.

Fara a face o analiza pe text, eu cred ca, in momentul in care incepi sa scrii despre relatia dintre un barbat si o femeie, de varste diferite-el, 64, ea, 24 si faci trimitere la un film, lumea se asteapta, inevitabil, sa dezvolti subiectul. Nu sa povestesti filmul, nu sa scrii impresii despre, pur si simplu sa dezvolti subiectul in maniera proprie.

Nu. Articolul – aparut pe Fifi stie– se vrea o analiza a frumusetii fizice vs inteligenta si incearca sa arate ca femeile frumoase sunt si inteligente, doar ca barbatii nu pot depasi bariera fizicului. De acord. Dar materialul continua cu un „exercitiu de memorie” menit sa arate ca istoria este plina de exemplele unor femei sclipitor de inteligente, care aveau o privire ce topea totul in jur… etc.smart

Si atunci, titlul „Femeile frumoase sunt invizibile” isi mai are rostul daca, in urma exercitiului de memorie, am aflat ca istoria a demonstrat contrariul?

Intrebarea finala este: ce stie Fifi?

P.S. Clar, nu mai deschid acest site. M-am lamurit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s