Dragi profesori, acceptati inca o batjocura!


Pentru dascalii tarii nu sunt bani. Sau sunt niste banuti, buni de luat eugenii o luna de zile. Deci… praful de pe toba.

Avem, insa, in tarisoara, un cadru didactic mai cu mot. Este vorba despre prima doamna, Carmen Iohannis. Aceasta nu renunta la postul de profesoara de engleza din Sibiu, dar nici la Bucuresti. Adica: isi pastreaza vreo opt ore in fosta capitala europeana.

Inaltator, ar zice unii, care vad in acest gest modestie si dedicatie profesionala. Mai ales ca internetul explodase acum ceva timp cu stirea ca prima doamna merge pe jos la scoala. Soc!iohannis carmen

Acum, problema se pune altfel: prima doamna va trebui sa faca naveta. Un amarat de dascal dintr-un sat netrecut pe harta tarii are naveta decontata numai daca are un noroc chior, a facut in baita cand era mic sau primaria din localitate are bani pentru abonament. Altfel… sa auzim numai de bine, nu sunt bani. Eterna replica a absentei fondurilor. Sa traiasca amaratul ala cu 600 de lei pe luna, daca nu a avut ghinionul lui Iohannis. Soarta, vezi bine.

M-am cam indepartat de subiect cu aceasta explicatie, dar consider ca era necesara. Revenind, prima doamna nu va avea probleme cu naveta Bucuresti Sibiu. Este posibil sa vina chiar cu o coloana oficiala.

Cine plateste transportul? Noi, poporul roman. Bucurati-va, s-au facut titani! Voi, profesori, rabdati!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s