Cat mai muncim pentru altii?


Am aflat, ca tot romanul, ca trebuie sa muncesc mai mult si sa platesc mai multe taxe, pentru ca alesii au nevoie de pensii speciale. Nesimtite. De ce, nu am inteles, dar probabil ca sunt limitata si puterea mea de intelegere nu patrunde adevarurile absolute ale lumii.ai

Mai nou, inteleg ca si actrita Aimee Iacobescu vrea bani. E normal, daca lumea suporta, de ce sa nu se trezeasca si asta sa cerseasca? Vrea un milion de euro. O nimica toata, mai pune statul un impozit si se rezolva. Ce a facut asta pentru tara nu imi e clar. Ok, a fost o actrita, dar atat. Ar trebui sa facem si o fundatie Mita Biciclista. mbDoar si aia e un simbol, nu? Si Fundatia Crucea de Piatra. Cu un fond de rezerva pentru prostituate, ca si ele e, vorba aia, oameni care munceste, si inca in conditii speciale, de stres si periculozitate.

Poate mai inventam si Asociatia Betivilor, Asociatia oamenilor cu ceara in urechi, Asociatia celor care nu au luat bac-ul si lista poate continua. Sa cerseasca bani fara numar.

De parca nu era suficient ca oamenii fara venituri beneficiaza de o gramada de facilitati, de care, spre exemplu, asiguratii medical nu beneficiaza, deoarece Casa de Asigurari nu mai are fonduri pentru decontarea serviciilor medicale.

In concluzie: suntem sclavii hotilor, puturosilor si al smecherilor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s