Borcizarea Romaniei.


Daca in lumea civilizata se dezbate intens subiectul islamizarii Europei, in tara noastra la ordinea zilei este noul copil al lui Borcea. Pe care il poarta in pantece Pelinel, aia de-i trimitea poze sexy fostului boss de la Dinamo, sa ii mai aline singuratea inchisorii.

De cand Pelinel a anuntat pe Fb ca e gravida, tara toata a uitat de pericolul terorist si de sarmale si, uniti toti intr-un cuget, au inceput sa discute despre Borcea. S-a produs, astfel, fenomenul cunoscut sub numele de „borcizarea Romaniei”.pelinel

Invitat la A3, in prime-time, analistul militar Radu Tudor a declarat ca borcizarea patriei reprezinta un pericol mai mare pentru securitatea nationala decat Traian Basescu. Pret de o emisiune, Traian Basescu a scapat neporcit de antenisti.

Iulian Fota, fost consilier prezidential, a declarat, in direct la B1 tv, surclasandu-l pe Cristoiu, ca pericolul terorist, mentiunut de SRI la nivelul albastru, va scadea, ca urmare a faptului ca urmasii lui Borcea vor dori sa imparta pamantul.fota

Florian Bichir, alias Padre, a fost invitatul lui Capatos, deoarece echipa de productie a emisiunii „Un show pacatos”, inca nedezmeticita dupa Sfantul Ion, il confundase pe editorialistul Evz cu Pepe. bichirRatingul emisiunii a scazut pana la limita de inghet, deoarece Padre a vorbit despre intalnirea sa cu Patriarhul.

George Stanca, epistolarul national, a scris deja doua scrisori adresate lui Borcea, in care se oferea sa fie nas de botez. Neprimind nici un raspuns, acesta a decis ca de acum incolo va scrie ca Borcea e fost ofiter GRU, numa’ asa, de-al dracu’.

Obama insusi i-a trimis un mesaj prin valiza diplomatica lui Klaus Iohannis, dar acesta, fiind in concediu, nu a raspuns. Secretara sa a crezut ca valiza diplomatica e un obiect suspect, asa ca a aruncat-o la tomberon.

P.S. Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: