Pensionarul si gandacul de bucatarie


Daca obisnuiti sa mergeti prin Bucuresti cu RATB-ul, atunci sunteti niste eroi. Si aceasta deoarece reusiti sa treceti peste pensionarii care umplu la refuz locurile, mergand nu stiu unde ca sa faca nu stiu ce.

Daca, insa, tu, calator, reusesti, ca prin minune, sa stai pe un scaun, atunci privirile pensionarilor se indreapta spre tine ca niste Katiuse, gata de atac. In mintea lor, esti un tanar nesimtit, care nu stie ca trebuie sa elibereze locul spre a se odihni acolo dosul de om care se plimba gratuit cu mijloacele de transport in comun.

Daca, insa, esti langa pensionari-in special pensionare si se elibereaza un loc, acestea uita de osteoporoza, diabet si boli de inima si, mai ceva decat Gabi Szabo, se indreapta spre scaunul cu pricina. Aproape ca nu ai timp sa clipesti, ca locul a fost deja ocupat de o tanti care, crezand ca parul alb ii asigura orice drept in lumea asta, sta si merge ea stie unde. De regula, la Farmacia Tei.

In asemenea conditii, eu cred ca ar fi normal ca acestia sa nu mai primeasca abonamente nelimitate pe toate liniile. Si, in felul acesta, calatorii ce ISI PLATESC calatoriile ar putea sa beneficieze de un transport decent.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s