B1 tv, acest Carmen Harra al televiziunilor


Chiar ma intrebam cum de am putut sta la un gratar duminica. Adica de ce am avut vreme buna. Nu mi-a dat prin cap sa ma uit la B1 tv, ca ma luminam instant si mancam si micii mai cu pofta.b1

Dar Providenta mi-a dat gandul bun si am intrat pe site-ul lor de unde am aflat ca rusii sunt raspunzatori pentru absenta ploii de 1 mai. Cica de la Kremlin s-ar fi ordonat indepartarea norilor. B1tv nu vine cu argumente stiintifice in acest caz, dar, daca zic ei, asa e, ca b1tv e postul cu cea mai mare credibilitate in Univers, dupa OTV si Romania Tv, evident. O sa citesc stirile de pe site-ul lor ca pe Pslami, cu evlavie si credinta adanca, fiindca ei este profesionisti. Este, deoarece e mai putin de 50 de profesionisti acolo, unul din ei fiind, desigur, Radu Banciu.am

Dar sa va prezint ce spune stirea, ca sunt sigura ca muriti de curiozitate: „Rusia a dat peste 1,3 milioane de dolari pentru a se asigura ca nu va ploua la ceremoniile ce au avut loc cu ocazia zilei de 1 Mai la Moscova, informeaza B1 TV. Kremlin a apelat la un singur antrepenor pentru aceasta operatiune care a implicat procesul asa numit de „insamantare a norilor”.
Ceremoniile de Ziua Muncii nu au reprezentat prima ocazie in care Guvernul din Rusia a apelat la tehnica de imprastiere a norilor inainte de o sarbăatoare nationala. Anul trecut, Kremlinul ar fi cheltuit peste 5 milioane de dolari pentru a se asigura ca va fi soare cu ocazia aniversarii a 70 de ani de la finalul celui de-al doilea Razboi Mondial.”

Mai ramane sa aflam ca tot rusii sunt vinovati ca Monica Tatoiu e la menopauza.

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: