File de jurnal. Maria Grapini (2)


Draga junralule,

Mam uitat la sbiectele de la Ievaloarea Natonata. Neste nimicuri, desi nu itneleg de ce l-au ales pe Baconski in loc sa ia un fracment din cartea mea desper veata. Ce-i aia cu scalamul napadit de abline? Roiui animteste de coliparie? Pai il lasau printii lui sa stea printre abline? Si mai zice si de un colip ce alerga de se zgriase la picere. Ce poiezie trista, Doamne!

Si betii evlevi a treuibit sa zica care ieste masura la primu vers si al dolea din poiezie. Va spun io, ca am fost opilinca la linba romna: nu e nici o masra. Da nici una. mg

Mai derapte, ca io, daca ajung minstru la intavamant, schimb. O sa pun dect texte deale mele, dizidente, si citate din Levantul. Le-a dat un text de-l lu una din  Aderevu. O procarie. Fara suplet.

Le-a mai dat sa scrie si  intamplare ptrecuta intf-o zona tristica. Cuum ar veni, sa toarne. Adica sa isi dea printii si pretenii in gat ca cum s-a simtit ei acolo, unde a fost, ce a mancat si alte alea. Adca sa zica ca cam ce si cum.

Junralule, io ma opresc aci, ca sbiectele nu m-au inspriat deloc si nu mai pot, ma doare hipopotamusul din creier.

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: