Gandirea. Ultima frontiera.


Ma uit si ma minunez cum au aparut precum ciupercile dupa ploaie o serie de pagini web care, zic ele, promoveaza conceptul de iubire, autocunoastere si altul. Ideea nu e rea deloc, numai ca acolo s-au apucat sa scrie unii care, probabil, sunt internati la balamuc si au ca terapie scrisul. Si aceasta pentru ca nu am cum sa imi explic lipsa de coerenta sora cu tulburarile de personalitate-in fapt, astea doua merg mana in mana.

Sa luam ca exemplu articolul „Fericit poti sa fii oriunde, oricand si oricum, dar niciodata langa oricine”. Pai se cam bat cap in cap lucrurile astea. Adica daca sunt fericita oricum, mai conteaza langa cine sunt? Sau daca imi gasesc fericirea pe orice bordura, mai conteaza cine e langa mine? Eu cred ca totul depinde de cantitatea de substante halucinogene ingerata.

Articolul cu pricina continua si ne spune ca fiecare om vrea sa fie fericit. Asta da descoperire epocala, nu m-as fi asteptat vreodata la o asemenea devoalare. E ca si cum Blaga ar fi strivit corola de minuni a lumii, iar Nietzche ar fi scris despre manelisti. Deci, cum? Fiecare om vrea sa fie fericit. Nu se poate. Eu cred ca sunt si unii care adora sa fie nefericiti si, in cazul asta, consider ca persoanele EMO au fost discriminate. Sincer.

Fericire, fericire, dar nu langa oricine. Adica, la dracu, daca nu te inteleg aia din jur-nu inseamna ca ai o problema, ci doar ca te afli in compania persoanelor nepotrivite. In cazul asta, medicii de la Balaceanca ar putea sa iti fie cei mai buni prieteni. Si chiar sa te simti fericit in mijlocul lor. High…. cum e sa fii high?

Nici gramatica nu se apropie de autorul articolului. Dar asta deja nu mai conteaza, atunci cand ajungi la Nirvana. „Lumea nu mai la fel atat de idioata cand fumezi marijuana vad exact cum e/ Cand fumez marijuana inteleg de ce”.

 

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: