Urasc…


… oamenii care au impresia ca pot beneficia de timpul meu dupa cum au ei chef.

…oamenii care imi iau bunatatea drept slabiciune sau, mai rau, prostie. Nu le doresc sa ma vada furioasa.

…oamenii care intra cu bocancii in viata mea. Daca eu vreau sa le vorbesc despre mine, o fac pentru ca asa simt eu, pentru ca asa vreau, pentru ca asa cred de cuviinta. Nu incerca niciodata sa intri in sufletul meu pentru ca vei bate etern la usi inchise! Sau, in cel mai rau caz, iti voi crea atatea situatii din care nu vei intelege nimic, incat etichetele pe care mi le vei pune se vor dovedi insuficiente si incomplete. Si tot nu vei afla adevarul!

…oamenii care ma mint. Chiar daca sunt imprastiata si par prostuta, inteleg multe si „simt monstruos”. Deci, atentie la neatentie! 🙂

…oamenii care au senzatia ca sunt mai buni decat mine, dar, in esenta sunt doar niste „forme fara fond”. Nu detaliez, blogul asta nu e pentru prosti, asa ca, daca ai intrat intamplator aici si nu pricepi nimic e cazul sa te retragi. E mai demn si iti face bine la capitolul self-respect.

…oamenii care au impresia ca eu ar trebui sa fac munca voluntara si sa mai si multumesc pentru acest „privilegiu”. Nu, munca mea se cuantifica, eu cer plata pentru ceea ce fac si mi se pare normal sa o fac.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s