CU PRIVIRE LA ALEGERILE DEPUTAȚILOR DUMEI DE STAT A ADUNĂRII FEDERALE A FEDERAȚIEI RUSE


Pe data de 18 septembrie 2016 vor avea loc alegerile deputaților Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse (cea de-a VII-a convocare).
Pentru desfășurarea votului, pentru cetățenii ruși aflați în România este înființată Secția de Votare nr. 8261, str. Gheorghe Brătianu, 54, sector 1, București (școala de pe lângă Ambasada Rusiei în România).
În conformitate cu legislația rusă în vigoare, cetățenii care locuiesc permanent în afara Federației Ruse sau care sunt în misiuni din străinătate de lungă durată (nu mai puțin de trei luni), sunt incluși pe lista alegătorilor pe baza cererii scrise depuse la Comisia Electorală cel târziu cu o zi înainte de data de votare, iar în ziua de votare – pe baza cererii orale. Comisia de Votare se află pe adresa: str. Tuberozelor, 4, sector 1, București, tel.: +40 021 222-15-56.
Cetățenii Federației Ruse care se află în România pe baza invitațiilor private, în călătorii de serviciu, de business și turistice sunt incluși pe lista alegătorilor atunci când se vor prezenta la Secția de Votare în ziua alegerilor pe baza pașaportului sau a unui document care îl înlocuiește pe acesta, și a adeverinței de transfer la o altă secție de votare. Persoanele care nu au avut posibilitatea sa obțină adeverința de transfer la o altă secție de votare sunt incluși în lista alegătorilor pe baza adresării în formă orală în ziua alegerilor.
Votul va avea loc între orele 8:00 și 20:00.
Pentru obținerea buletinului de vot și participarea la alegeri este necesar să se prezinte pașaportul valabil al cetățeanului Federației Ruse care să confirme identitatea cetățeanului Federației Ruse în afara Federației Ruse (pașaport pentru călătorii în străinătate), sau un document care îl înlocuiește pe acesta (certificat de întoarcere în Federația Rusă).

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: