Ambasada Federatiei Ruse din Romania doneaza pentru „Cumintenia Pamantului”.


„Istoria adevarata n-a fost scrisa de actori pe un platou de filmare. Istoria adevarata a fost scrisa cu sange pe campul de lupta. Primul Razboi Mondial: Armata Rusa si Armata Romana lupta impreuna pentru independenta Romaniei. Al Doilea Razboi Mondial: Armata Sovietica si Armata Romana lupta impreuna pentru independenta Europei. Industrializarea Romaniei: Romania se reconstruieste economic si social cu ajutorul Uniunii Sovietice. Copiii trebuie sa invete istoria adevarata. Ambasada Federatiei Ruse in Romania doneaza pentru „Cumintenia Pamantului”. Romania trebuie sa-si recupereze valorile. Copiii trebuie sa invete istoria adevarata” se arata in clipul postat pe site-ul Ambasadei Federatiei Ruse in Romania.

Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti a pus umarul la aducerea acasa a sculpturii lui Constantin Brancusi. Federatia Rusa a demonstrat, inca o data, ca sprijina Romania.

„In Romania este lansata campania pentru recuperarea patrimoniului national cultural al tarii, inclusiv a sculpturii lui Constantin Brancusi „Cumintenia Pamantului”. Ambasada se alatura actiunii si aduce o contributie financiara modesta la fondul comun creat in acest scop”, anunta Ambasada Federatiei Ruse la Bucuresti. chitanta

Mesajul dat de rusi poporului roman este unul de prietenie, de cooperare si sustinere. Istoria noastra comuna este plina de asemenea exemple. Trebuie doar sa deschidem ochii si sa vedem evidenta. Hai, ca se poate!

Personal, multumesc Ambasadei Federatiei Ruse la Bucuresti pentru gestul facut.

Clipul poate fi urmarit aici.

 

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: