Doar niste ganduri.


Mi s-a facut un dor nebun de vara. De ceea ce a insemnat pentru mine, anul asta, vara. Au fost trei luni pline, fericite, pline de neprevazut, in care am avut ocazia sa cunosc oameni noi, sa invat lucruri noi, sa ma bucur de fiecare clipa.

Am ras, am citit, m-am depasit, mi-am dat seama cat sunt de puternica. Da, as putea spune ca vara asta a fost cu adevarat anotimpul descoperirii mele, al pozitionarii atat in raport cu mine, cat si cu ceilalti.

Am scris la un moment dat ca, pe plansa mea de arhitectura, sunt propriul arhitect. A venit toamna si a adus cu sine indoiala si frigul. Mi-am amintit ca am un loc pe plansa mea de arhitectura si am decis sa mi-l reconfigurez. Sa fiu iar fiinta solara si exploziva de acum cateva luni cand aveam senzatia, uneori, ca pot multe. Si reuseam. 

Vara e o stare de spirit. Si un indemn. 

Reclame

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: