Lumea intreaga, „dezgustata de politica externa a Administratiei Obama”.


Georgiana Arsene

Declaratia ii apartine puratorului de cuvant al Ministerului de Externe Rus, Maria Zakharova facuta postului Russia 1, citata de Tass.

Diplomatul rus sustine ca , de la „punctul de vedere moral”, echipa lui Obama poate fi blamata pentru comiterea unei „crime”, demonstrata de expresia „cel puternic are dreptul nelimitat de a comite raul”. Cu aceasta „pata” este de parere diplomatul rus ca va ramane in istorie Administratia Obama.mz

De-a lungul celor opt ani, politica externa a Administratiei Obama evoca, potrivit diplomatului rus, „aversiunea intregii lumi”. Ea este de parere ca acest om-Barack Obama, impreuna cu echipa lui – s-au dovedit a fi rele pentru intreaga arena gobala si „au dat gres in a indeplini obligatiile lor luate in fata unor state. Ei au esuat in ceea ce priveste angajamentele lor luate chiar si in fata propriului popor, pe arena globala”, a mai adaugat Maria Zakharova.

P.S. Nu am gasit aceasta stire in publicatiile romanesti. Probabil fiindca declaratia a fost facuta in Ziua de Craciun – pe stil nou – sau, mai degraba, fiindca jurnalistii romani nu doresc sa prezinte alte puncte de vedere care le-ar darama, precum un joc de Domino, intreaga propaganda presarata cu minciuni.

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: