Mai plătim nişte bugetari: la MAE. Cum vi se pare?


Georgiana Arsene

Ministrul Afacerilor de Externe, T. Meleşcanu, convins că ţara e asaltată de ştiri false, îndeosebi ca parte a propagandei ruseşti în România, a anunţat că s-a înfiinţat în cadrul instituţiei pe care o conduce un departament dedicat comunicării strategice, care să contracareze ştirile false.

Acum nu am înţeles cine vor fi specialiştii care vor activa în acest departament, nici câţi sunt, nici ce expertiză au, dar, cum spunea Lucian Blaga, „eu nu strivesc corola de minuni a lumii”Image result for melescanu

Probabil că a fost nevoie de acest departament pentru a mai da o pâine albă de mâncat unor persoane care trebuie, că doar nu orice trimiţător de cv, cu studii, are şanse să activeze în MAE.

important este că noi vom plăti şi salariile celor care, vezi Doamne, ne apără de propaganda rusească, într-o ţară în care lectura este privită cu groază, mai ceva decât ghilotina…

Money, money, money, must be funny in a Meleşcanu world…

În loc de epilog: este adevărat că suntem într-un război informaţional, dar nu Rusia este vinovată, ci întreaga propagandă anti rusească deşănţată, nesimţită, practicată cu atâta înverşunare de analiştii şi jurnaliştii români, promovaţi continuu şi plătiţi bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s