Despre tâmpirea populaţiei. Sau suntem deja tâmpiţi?


Georgiana Arsene

Citeam acum câteva minute un articol despre tinerii din ziua de azi care nu mai sunt capabili să priceapă sensul unui cuvânt şi chiar să relaţioneze corespunzător. Gândul m-a dus, apoi, spre o discuţie avută cu ceva timp în urmă cu o cunoştinţă despre subiectele presei buzoiene, unde face audienţă un jurnalist dat afară de pe unde a fost şi care şi-a făcut un site.

Acolo, individul scrie tot ce vrei şi nu vrei, tot ce nu îşi putea imagina cineva vreodată că ar putea deveni subiect de presă, gen: unii care au făcut baie la o arteziană. Deşi prima senzaţie este aceea că te doare mintea în creier, ei bine, lucrurile sunt mult mai dureroase decât s-ar putea crede. Şi aceasta deoarece omul nostru face audienţă şi bani din aceste postări, din mizeria umană a unui oraş cum e Buzăul.

Cu alte cuvinte, sunt destui care investesc într-un site care tine oamenii pe loc, nu îi determină să gândească, ci îi ţine captivi în bula prostiei, tocmai pentru a putea fi uşor de manevrat. În tot acest timp, jurnalistul şi biznismenu’ huzureşte şi are impresia că este o valoare. Image result for stupid dump

Vă întrebaţi ce se alege de generaţia viitoare? Nimic, deoarece se încurajează asemenea indivizi să intoxice populaţia cu mizerii… Image result for stupid people

Desigur, site-ul său poate să nu fie accesat, dar ce te faci când vecinul de la 5 zice că e tare şi că trebuie să vezi. La un moment dat, ajungi să te conformezi.

Aveam pretenţii de la cei care militează pentru educaţie în municipiul „oraş martir”, dar văd că şi ei îi dau Share…

Doar un zvon din târg: jurnalistul în cauză l-a rugat pe primarul municipiului Buzău să îl ia purtător de cuvânt la instituţia pe care o conduce. Din păcate pentru el, Toma i-a spus „Nu”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s