Afirmaţie terifiantă a lui Teodor Baconschi: „Statul român ne oferă un genocid lent!”


Georgiana Arsene

Diplomatul Teodor Baconschi atrage atenţia, într-o postare pe pagina sa de Fb, asupra unui fenomen îngrijorător, „îngropat” de opinia publică avidă de scandal, mici şi păţaniile unor neica-nimeni.

Baconschi vorbeşte despre problemele grave cu care se confruntă statul român şi susţine că suntem victimele unui „genocid lent” : „De la Hexipharma (de care n-a mai auzit nimeni după ce s-a ”sinucis” Condrea) până la actualul scandal cu fraudarea a 80% din fondurile CNAS, realizezi că statul român, capturat de niște mafii perfect organizate, ne oferă un genocid lent. Sună terifiant, ai spune că-i simplă inflamare retorică pe FB, dar e de fapt strictul adevăr a ceea ce ne așteaptă: o moarte prematură, în condiții pe deplin inumane.” 

 

 

1 comentariu

  1. Diversionist este domnul Baconschi , nu cel care a devoalat ceea ce se știa de spre șovinismul maghiar . , care chiar există și este feroce . Tot acest domn zîmbea superior -subțire a incuvințare ,cînd se spunea că nu fug ungurii cu Transilvania in spinare , că putem vinde terenurile agricole la străini că nu le iau la ei acasă, etc, etc . Este modelul de monstru moral – politic . Nu știu cum dracului cresc atîția d-ăștia pe la noi , bălării umane.!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s