Cum îşi permite Hotnews să critice un eveniment cultural? Despre mârlani şi mârlănie.


Georgiana Arsene

Nu ştiu cum aş putea să încep acest articol. Poate că ar trebui să vă introduc în temă, să vorbesc despre Zilele Culturii Ruse, însă acest eveniment, lăudabil, de altfel, binevenit, a fost mânjit cu noroi în cel mai urât mod cu putinţă.

Autorii mârşăviei sunt jurnaliştii Hotnews, portalul care şi-a conturat clar o poziţie anti rusească în media autohtonă. Că vor să facă opoziţie şi vor să fie pro americani e treaba lor. Dar de aici şi până la o propagandă anti rusească jignitoare, murdară, e o cale lungă. Pe care ei nu au ezitat să o scurteze, scriind un articol vădit clar părtinitor.

Mai pe scurt, cei de la Hotnews sunt extrem de indignaţi de ce postul public de radio nu a aruncat cu mizerii în ruşi şi nu le-a spus un „Niet!” răspicat atunci când a venit vorba de parteneriat. Image result for dirtynews

Mai mult, directorul postului public a avut o atitudine laşă, dând vina pe fosta conducere. De ce este ruşinos să promovezi cultura rusă?

De ce este ruşinos, Hotnews, să promovezi evenimente culturale ruseşti la Bucureşti?

Îmi este ruşine că jurnaliştii Hotnews îmi sunt compatrioţi. Şi, pe această cale, îmi cer scuze, în numele compatrioţilor mei, pentru aceste derapaje, care nu fac decât să dea o palmă grea acestui neam, prezentat, de secole, ca fiind ospitalier… Poporul român.

Reclame

Un gând despre „Cum îşi permite Hotnews să critice un eveniment cultural? Despre mârlani şi mârlănie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s