Claudiu Voicu, şansa liberalilor de a recupera din deficit


Georgiana Arsene

Claudiu Voicu este candidatul PNL pentru fotoliul de primar al localităţii buzoiene Pătârlagele. Deşi tânăr, el reprezintă prototipul liderului puternic, care strică „regulile”, adică acele cutume ce fac ca administraţia locală să bată pasul pe loc. Este unul din puţinii oameni din PNL care reprezintă, la momentul de faţă, cu adevărat o voce şi, mai ales, reuşeşte să reducă din deficitul de comunicare al acestui partid.

Cine este, însă, Claudiu Voicu, ce proiect de administrare are şi, mai ales, care îi este echipa veţi afla dintr-un interviu realist, sincer şi direct realizat pentru blogul În prima linie. cv2

Georgiana Arsene: Cine este candidatul Claudiu Voicu? Cu ce segment de comunitate se identifică?

Claudiu Voicu: Candidatul Claudiu Voicu este în primul rând omul locului, spre deosebire de alți candidați sau primari care au mai fost în funcție și nu au fost născuți crescuți în Pătârlagele așa cum este Claudiu Voicu. Sunt un bun familist, am 2 copii „frumoși și deștepți ” momentan lucrez ca profesor. … politică fac de aproximativ 11 ani , tocmai de aceea spun că am o experiență destul de bună la vârsta mea de 38 de ani . La momentul actual dețin funcția de președinte al organizației PNL Pătârlagele și vicepreședinte al PNL pe județul Buzău. … ma identific cu un segment de oameni din rândul intelectual dar apreciez toții oameni cinstiți și cu caracter, indiferent de studii. ..

Georgiana Arsene: Care este situaţia actuală în administraţia primăriei Pătârlagele?

Claudiu Voicu: În administrația primăriei Pătârlagele situația la momentul actual nu cred ca este una dintre cele mai bune , dar nici rea …. O problemă gravă din punctul meu de vedere este cea din consiliul local unde găsim în rândul puterii actuale câțiva consilieri pe care eu nu i-as lasa nici măcar sa facă temele cu băiețelul meu de clasa a doua. „Mediocri” cred ca e prea mult spus, în opinia mea sunt submediocri. Nu vreau să jignesc, de aceea nici nu am să dau nume, dar asta este realitatea tristă de la Pătârlagele. Și vă dați seama că acei oameni decid soarta comunității pentru că sunt majoritari.

Georgiana Arsene: Care vă este echipa? Sunteţi un candidat tânăr. Vă bucuraţi de sprijin popular?

Claudiu Voicu: Echipa mea va fi formată în mare parte din tineri dornici să se afirme, tineri cu o anumită greutate profesională, dar nu numai. Am în echipă directori de scoli, ingineri, însă și oameni simpli,dar care au măcar liceul şi care muncesc cinstit…. nu voi accepta niciodată oameni în echipa mea cu 8 clase și poate chiar mai puține așa cum se întâmplă acum în alte echipe. cv1

Vis-a-vis de sprijinul popular, eu sunt foarte mulțumit. Acum câteva luni, în urma unui sondaj, am fost foarte impresionat să aflu că sunt pe drumul cel bun și foarte aproape de a realiza marea surpriză mult așteptată la Pătârlagele…. Dar mai am 2 ani în care sper să conving-

Georgiana Arsene: Într-un reportaj din 2015 se afirmă că locuitorii din Pătârlagele „plătesc taxe de oraş, însă duc o viaţă ca la ţară”. http://www.ziaristionline.ro/2015/07/06/reportaj-patarlagele-un-sat-sub-acoperire-locuitorii-platesc-taxe-de-oras-insa-duc-o-viata-ca-la-tara/ Cum comentaţi? Related image

Claudiu Voicu: Despre reportajul din 2015 în care locuitorii spun că ,,plătesc taxe de oraș, însă duc viața ca la țară”, nu numai că nu pot să-i contrazic, ba chiar susțin cu tărie și eu cele spuse de dânșii.

Georgiana Arsene: Sunteţi cunoscut drept un om care luptă pentru un învăţământ de calitate, bine ancorat în nevoile societăţii secolului 21. Vorbiţi-ne despre starea învăţământului din Pătârlagele şi despre cum veţi contribui la modernizarea şcolii.

Claudiu Voicu: Așa cum ați observat și dumneavoastră, si așa este, am fost dintoteauna un om care a luptat contra abuzurilor din învățământ. Întotdeauna am susținut și voi susține calitatea și profesionalismul în învățământul buzoian și din orașul meu. La noi la Pătârlagele învățământul este în linii mari ok . Avem liceul Radu Vlădescu cu o adevărată greutate profesională și fără implicații politice (în afara faptului ca un consilier local PSD este director adjunct) dar aspectul ăsta cred ca este nesemnificativ atâta vreme cât cel plin este apolitic și cu caracter.

Georgiana Arsene: Care va fi prima măsură pe care o veţi lua în calitate de edil?

Claudiu Voicu: Prima măsură în calitate de primar va fi aceea de a redeschide spitalul din Pătârlagele.Încă de pe acum lucrez cu câțiva prieteni de partid la acest proiect care, cred eu, poate fi realizat atât pe fonduri guvernamentale cât și pe fonduri europene. Acum, locuitorii din zonă, dacă au noroc să reziste să ajungă, se tratează la Spitalul Judeţean Buzău. Au murit oameni cu zile tocmai din cauza acestui aspect destul de trist.

Secţiile vizate pentru început sunt:  Unitatea de primiri urgențe, 2 -o secție de pediatrie , și dacă vom putea cât mai multe. Dar acestea 2 sunt prioritățile mele.

Sursa foto imagine peisaj: Ziaristi online.

 

 

 

21 de gânduri despre „Claudiu Voicu, şansa liberalilor de a recupera din deficit

 1. Cine crede că cetățenii din Pătârlagele vor mai accepta aceasta politică pe care o face Gherghiceanu și echipa sa de ,, eminenți ” , înjurând și denigrand adversarii, respectiv pe domnul Voicu greșește flagrant. Sunt din Pătârlagele și îl cunosc foarte bine pe domnul Claudiu Voicu , consider ca este cel mai potrivit candidat pentru funcția de primar al orașului Pătârlagele. Ca să argumentez de ce este cel mai potrivit ar trebui să scriu ore bune, mă rezum totuși la 3 argumente. 1/Este foarte pregătit și are un caracter deosebit. 2/ Are un suflet mare și nu este omul care să facă rău. 3 / Ambiția și perseverenta de care a dat dovadă în orice si-a propus a dat roade. ……..

  Apreciază

 2. Pe Voicu nu-l va invinge psd !
  Pentru ca va fi executat din interior si nici nu va avea ocazia sa candideze. Cristinel stie ca a facut jocuri duble, ca pe fata il pupa si in spate il scuipa, dar se mai foloseste o vreme de prostan dupa care ii va face vant. Asa ca succesuri!

  Apreciază

 3. Am un sfat pentru postacii semianalfabeți psd-iști care au adus atâtea jigniri și denigrari dlui Voicu. Luați exemplu chiar de la Claudiu Voicu, ați văzut voi în vreun articol, emisiune sau postare ca jignește pe cineva din prima linie a psd ului de la Pătârlagele, pe primar, vice sau pe familia vreunuia ?????? Va spun cu certitudine ca nu . Atunci voi de ce nu puteți avea un comportament civilizat? Nu vă înțeleg invidia și disperarea, toți trebuie să știm că totu-i trecător. Este normal sa fie opoziție, este normal sa candideze și altcineva iar dacă dl Claudiu Voicu v-ar fi atât de indiferent nu ați fi atât de panicați și disperați încât sa aruncați cu tot felul de minciuni și denigrari la adresa lui. PS- UN LUCRU E CLAR pt cât mai mulți dintre noi – veți pierde la scor. Suntem foarte mulți care îl vom susține pe Claudiu, veți avea o mare ,,surpriză ” când veți vedea cata susținere are.

  Apreciază

 4. Atâtea jicniri nu am mai văzut decât în timpul alegerilor. Atâtea atacuri adresate celor doi, Voicu și Țăranu. De ce vă e frică mai pesede, sunt mai cinstiți și corecți ca voi? Ce aveți voi mă cu acel taran, citesc că nu-l interesează vreo funcție în primărie, vă stă în gât? Ce a fost mă actualul primar de meserie?/ încasa banii de la Voscom? Despre ce vorbim, fiecare avem defecte, chiar trebuie să dezvăluim sub anonimat toate jocurile actualului primar…

  Apreciază

 5. Voi credeți că dacă jignești și dai intr’un adversar politic scade în sondaje ? Nici vorbă, dincontra, creste pt ca va posta în victimă , iar oamenii își vor pune un semn de întrebare legat de disperarea voastră , justificată până la urmă pentru că indiferent ce jigniri aduceți voi acestui tânăr să știți că este foarte bun. Nu cred că a avut până acum Pătârlagele un om politic care la 38 de ani sa dețină asemenea funcții politice și care sa aibă o asemenea notorietate. Și cel mai important știe sa se facă iubit, este mult peste actualul primar ca și intelect, spontaneitate și credibilitate. Gândiți va cei care nu știți ca a fost școlit de titani ai politicii , precum Cezar Preda , Catalin Predoiu, Coman de la Cislau ….

  Apreciază

 6. Doamne cata disperare pe acești psd-iști. Felicitări pentru acest articol doamnei respective. Nu pot însă sa nu remarc și inteligența politica a dlui Voicu de a răspunde la întrebări așa diplomat. Ce ar fi fost sa spună ca are de gând să trimită la DNA câteva sesizări în legătură cu mai multe nereguli din primărie. Sau sa spună de ultimul raport al curții de conturi care da cu virgulă, sau de vice primar și afacerea cu gaterul, sau de marsaviile care le fac intre ei cu anumite lucrări, sau cu situația gunoiului din Pătârlagele, sau cu plata unor facturi care se prescriseseră, sau, sau , sau. …. inteligenta și bunul simt al dlui Voicu vor cântări mult în bine în fața alegătorilor spre deosebire de jignirile voastre. Trebuie să vă obișnuiți cu ideea că nimeni nu e veșnic pe un scaun. A stat și Gherghiceanu destul, de ce să nu dăm șansa și unui tânăr care a demonstrat că poate.

  Apreciază

  1. Oamemi buni despre cine vorbim aici??? Dacă era oricine altcineva din orașul asta avea mai multa credibilitate. Cu o dormeza și un bidon de rachiu îți scriu un articol chiar și cei de la The Times! L am văzut și la TV …. am concluzionat ca fiind timp pierdut și bani plătiți degeaba pe curent. Vino cu lucruri concrete nu cu ce auzi prin ședințele de consiliu de la Cislau. I ai omorât pe aia 2 mandate, s au speriat de tine pe acolo. Acum te ai mutat la Patarlagele ca deh ești născut crescut aici. M am uitat și pe edu.ro ce fel de profesor ești. NECALIFICAT. Mai pe înțelesul oamenilor care te simpatizează „salaorul cu carnet de sofer pe roaba”. În opinia mea egal cu 0. Despre directoarea cu care te lauzi nu mai vorbim, chiar tu ai caracterizat o deunăzi, ziua cu PSD ul iar seara cu PNL ul. Indemnizația sa vina,pupam în cur pe toți nu e problema. Sunteți o echipa care va duce pnl ul pe culmile gloriei la Patarlagele.
   P.s cum ii place țăranului sa puncteze: nu sunt psd ist, sunt doar realist

   Apreciază


 7. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsÎl contrazic total pe acest ,, Claudiu ” cu numele fals . Dl Voicu chiar este profesor, se poate verifica de către oricine, echipa pe care o are este exact Cum a prezentat-o în articol, formată și din intelectuali și din tineri simpli și acest aspect se poate verifica. Întrebarea este de ce atâta ura și atâta oftica, pt adevăruri ? De ce jigniți intr-un așa fel un contracandidat? Pai dacă este un ,,neica nimeni ” de ce va agitați atât . Așa disperați sunteți după ciolan ? Oricum de ce vă e frica nu o sa scăpați. Mult succes dl Claudiu Voicu și sunt sigur ca veți câștiga pentru Pătârlagele.

  Apreciază


 8. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsCat de josnici puteți fi . Cu ce a greșit băiatul ăsta de aveți aceste gânduri negre despre el . Oricum pentru pesedei niciun alt candidat nu ar fi bun , și ar găsi minciuni și vorbe murdare despre oricine, așa ca PNL-UL chiar se pare ca a găsit antidotul pentru psd cel puțin pentru acest orășel. Succes Claudiu Voicu.

  Apreciază


 9. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsAs vrea sa va scriu cateva cuvinte despre domn presedinte
  1. Pe domnul Voicu toti patarlagenii il stiu ca angajatul tatalui sau baiatul risipitor al familiei   de politicieni din care face parte. Unii dintre noi l am gasit prin toate pietele si oboarele de pe Valea Buzaului dormind pe cate o canapea nevanduta si manjit la gura de mustarul micilor infulecati pe ascuns
  2. Vorbind de educatie si scoli absolvite domn presedinte sta cam nasol pe partea aceasta. Noi stim ca deseori iesea cu cate un caiet in buzunarul de la spate din curtea scolii de langa piata, care mai stim deasemenea ca a functionat ca scoala profesionala. Si o fi completat restul de clase prin Bulgaria, la pontul unei colege de partid care se perfectioneaza pe acolo din cand in cand.
  4. Ma intreb in sinea mea, ce probleme psihice trebuie sa ai sa te duci singur sa te faci de ras? Chiar nu isi da seama cat de prost e sau cineva il minte continuu ca e omul potrivit pt Patarlagele?
  5. Am inteles ca sotia lui este un om capabil profesional. Ca barbat ar trebui sa mergi cot la cot cu ea nu sa te ascunzi in spatele ei rugand o sa iti mai scrie cate un textulet corect gramatical.
  6.Ceea ce m a revoltat a fost tupeul fantastic cu care ataca invatamantul romanesc.Pe profilul lui scrie ca a terminat o facultate insa PARADOXUL este ca de curand a debutat in invatamant ca necalificat.Unde e licenta cu care te lauzi domn presedinte? Primul an de facultate l a început în 2007. În 2017 este anul 2.
  7. Cultura generala este realizata numai din franturi. Poate incepe discutii din variate domenii insa dupa primele cuvinte obosește si incepe sa dea din maini. Mare noroc cu google si wikipedia. Vad ca nimeni nu spune  ce fel de om este cu adevarat. A tunat si v a adunat. Vedeti va lungul nasului, de clovni e nevoie doar la circ
   P.s Domnul consiler Taranu in afara de faptul ca poarta un nume cu rezonanta comunista pe valea aceasta este egal cu umbra unui copac intr o luna geroasa de ianuarie. Nu a facut nimic notabil in viata aceasta pentru comunitatea asta a noastra. Decat UMBRA! Sfat pt echipa PNL Patarlagele: Luati o carte de gramatica si mai dati i citire din cand in cand. O sa gasiti lucruri interesante in ea, nebanuite chiar. Veti face febra la limba putin la început, dar va va trece. O sa o considerati ca o adevarata aventura.
  Vorbește despre proiecte de parca ar caracteriza o dormeza. Flăcău șterge ți mucii de la nas, ai nevoie de o educatie, de studii specifice sa poți conduce un oraș. Ești orbit de bugetul primăriei cred. RESPECTA OAMENII CARE FAC CEVA PENTRU ORAȘ. Oameni care aleargă cu adevărat pentru realizarea unor proiecte pt orașul nostru. Retrage te la piață.  Fa ce știi mai bine. Fura l pe tati în continuare!
  Mult succes in salvarea acestui oras!
   

  Apreciază

 10. Va compromiteți calitatea blogului cu un așa articol.
  Un băiat „cu muci in freza” care vinde mobila prin târguri e departe de a fi „profesor” sau ‘telectual. Tot Patarlagele știe!
  Dacă se vrea primar, nu în Patarlage, sa încerce in Trebuci.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s