Mihai Viorel Fifor, modelul aliaţilor NATO.


Georgiana Arsene

Astăzi, Ministerul Apărării Naţionale a trimis jurnaliştilor un mail însoţit de o fotografie. Nu era ceva de importanţă naţională sau strategică, ci o poză cu Mihai Viorel Fifor, ministrul, îmbrăcat la costum. Motivul? Cei de la Minister au motivat că aceasta este fotografia OFICIALĂ (noaptea minţii, deci ministrul are nevoie de o poză fotoşopată, poate, nu are curaj să se tragă în alte fotografii) şi au rugat reprezentanţii mass media să o folosească în viitoarele articole. 

Nu este singurul care îşi imaginează că poza de la articol este mai importantă decât mesajul transmis de individ ca reprezentant al unei instituţii a statului. Image result for sorin lazăr buzău Ţin minte, pe vremea când lucram la defunctul cotidian buzoian Expresul, deputatul PSD de Buzău, directorul general adjunct al Oficiului Naţional al Registrului Comerţului, Sorin Lazăr, pe vremea când conducea la nivel local această instituţie, ţinea neapărat ca în ziar să îi apară doar anumite poze. Parcă şi trimitea poze? Hm… a trecut mult timp de atunci, nu îmi mai amintesc exact…

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: