Comunicat de presă al vicepreședintelui PNL Buzău, Claudiu Voicu

Președintele mai mult absent decât prezent al liberalilor buzoiemi, dl. Cristi Romanescu a declarat că atât eu, cât și colegul meu, dl. Mihai Țăranu, am fi apărut la acțiunile altor formațiuni politice. Dl. Romanescu, prin aceste afirmații, ascunde, voit sau nu, gunoiul sub preș. Și ma refer la totala lipsă de acțiune, în interesul cetățenilor, a liberalilor, aceasta cu atât mai mult cu cât funcția de deputat pe care o ocupă a obținut-o cu sprijinul nostru, al meu și al consilierului Mihai Țăranu. Sunt lucruri care nu se uită.

Refuz să cred că domnia sa a fost deranjat că atât eu, cât și consilierul Țăranu, am facut o opoziție curată PSD. Pentru că asta ar însemna o abatere gravă de la linia PNL!

Dl. Președinte Romanescu nu se află la prima acțiune de dat afară a unor oameni din partid. Reamintesc doar că, atunci când eu și dl. Țăranu am devenit consilieri, la conducerea partidului se afla dl.Dorin Bădulescu, care acum se afla la PMP.

Atrag atenția asupra atitudinii mocive a dl. Romanescu ce face observații inclusiv pentru un Like dat unui prieten. Pentru că da, dl. Bădulescu îmi e prieten! La fel ca și dl. Adrian Mocanu, PMP. Politica nu se face cu biciul.

Pe această cale îl informez pe dl Romanescu de faptul că, imediat după Sfintele Sărbători de Paște, domnul Ludovic Orban ne-a convocat la București, pentru a da explicații cu privire la dezastrul de la Buzău. Nu șiu dacă dl președinte al organizației județene a fost contactat de dl. Orban, dar important este că ne vom.prezenta amândoi la București în acest scop.

Și, fiindcă ne mai desparte doar o zide minunata Sărbătoare a Învierii Domnului, doresc tuturor ca lumina si pacea să se coboare în suflete.

Paște fericit tuturor!

Claudiu Voicu, vicepreședinte PNL Buzău

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s