Palestinienii din România ies în stradă pentru Iohannis.


Anunţul potrivit căruia Ambasada României din Israel se va muta la Ierusalim încinge deja spiritele în România. Palestinienii ies în stradă şi cndamnă decizia „ilegală” a Guvernului României.

Georgiana Arsene

Mutarea Ambasadei Israelului de la Tel Aviv la Ierusalim stârneşte deja controverse nu doar în rândul politicienilor români sau al preşedinţiei, ci şi în rândul palestinienilor din România.

Aceştia au anunţat deja, pe Facebook, că organizează un miting de susţinere a preşedintelui Klaus Iohannis ce „consideră că iniţiativa Guvernului României poate reprezenta cel mult începutul unui proces de evaluare în materie, care poate fi finalizat doar în momentul încheierii negocierilor privind procesul de pace din Orientul Mijlociu, în cadrul căruia statutul Ierusalimului reprezintă o temă centrală”. Fotografia postată de Solidaritate România-Palestina.

Aşa că vineri, 27 aprilie, între 15.00-18.00, în faţa Palatului Cotroceni, Solidaritate România-Palestina va desfăşura acest miting, privind „decizia ilegală, unilateral luată de către Guvernul României, de a muta Ambasada din Israel la Ierusalim, oraş care nu aparţine Israelului, ci se află sub ocupaţie israeliană”.

Sursa foto: Solidaritate România-Palestina

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: