Un neica nimeni îl jigneşte pe Vladimir Putin. În paralel, chiar iubiţii lui vestici îi dau peste nas


Totul a pornit de la postarea unui individ într-un grup de pe Facebook. Nu e cineva cunoscut, dar timpul îi arată că prostia şi răutatea ies la iveală.

Georgiana Arsene

Acum vreo câteva zile, navigând pe net şi, mai exact, pe Facebook, dau, în grupul „Mugur Ciuvică Răzvan Savaliuc Grupul Investigaţii Politice” peste postarea unui anume Marian Antonescu care, referindu-se la un articol despre noile arme nucleare ale Rusiei, s-a arătat extrem de indignat că, vezi Doamne, din vocabularul Rusiei a dispărut cuvântul „pace”. Asta în condiţiile în care, aşa cum bine remarca un comentator, teritoriul Rusiei este înconjurat de baze militare NATO.

„Putin, care este un urmaş al traco geţilor nu pare un om nărod. Câţi oameni ar trăi bine dacă nu s-ar cheltui sume enorme pe aceste instrumente ale morţii?”, a scris Antonesscu, brusc îngrijorat de soarta ruşilor. Fotografia postată de Georgiana Arsene.

Fotografia postată de Georgiana Arsene.

Să lăsăm aiurelile şi să vedem ce spune adevărul.ro în ediţia de astăzi. „Rusia dispune de un avantaj substanţial în Europa de Est, consideră autorii unui raport al Academiei Militare a SUA din West Point. Căile ferate existente în ţările baltice nu permit blocului militar să expedieze trupe şi tehnică militară atât de rapid cum o poate face Rusia, menţionează ei”.

Ce să înţelegem de aici? Nimic altceva decât faptul că Rusia nu poate şi nu trebuie să rămână pasivă la ofensiva NATO. Vedem clar cum Occidentul vrea război.

Occidentul, am arătat şi în articolele anterioare, provoacă. Presa din România îi ţine isonul.

Dar dacă NATO este o organizaţie pacifistă, atunci ce caută să transporte echipament militar în Estonia, aflată la scurtă distanţă de Sankt Petersburg? De ce mută echipament militar în Ţările Baltice?

Situaţia aceasta nu poate dura la nesfârşit. Situaţia internaţională devine tot mai tensionată, pe fondul scandalului în care este implicat, pe de o parte, Israelul şi SUA, iar, pe de alta, Iranul.

 

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Un gând despre „Un neica nimeni îl jigneşte pe Vladimir Putin. În paralel, chiar iubiţii lui vestici îi dau peste nas

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: