Carnea de porc din Germania se comercializează deja în hipermarketuri!


Apar tot mai multe dovezi care infirmă existenţa focarelor de pestă porcină africană în România.

Georgiana Arsene

Localitatea Suceveni din judeţul Galaţi a rămas fără nici un porc, după ce autorităţile au decis asomarea tututor animalelor, după ce DSVSA Galaţi a anunţat că a găsit un focar de PPA la o stână situată la 6 kilometri distanţă de Suceveni.

Lacrimile şi neputinţa oamenilor nu impresionează pe nimeni, munca lor s-a dus pe apa sâmbetei, Crăciunul va fi fără porc. Tradiţiile sunt distruse.

În urmă cu scurt timp, la granita dintre judeţul Buzău cu Brăila, un cioban,c are avea în camionetă 3 porci, 3 capre, un cal şi un căţel a implorat autorităţile să îi lase porcii în viaţă.

Omul nu avea acte pentru porci, erau animale pe care el le creştea ca să aibă ce pune pe masă celor 12 copii. Nevasta sa este internata la spital, în Bucureşti. Autorităţile sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor nu au fost impresionate.

Grav este că aceste autorităţi i-au luat porcii fără nici o dovadă sau măcar suspiciune că ar fi bolnavi! Buzoienii.ro a prezentat situaţia aceasta abuzivă!

Se mai îndoieşte cineva că este o acţiune planificată de distrugere a zootehniei româneşti şi de împiedicare a ţăranului român să îşi creacă în gospodărie un porc?

Nu ar trebui să mai aibă nimeni îndoieli, mai ales că în hipermarketuri a început să fie comercializată carne de porc din Uniunea Europeană. Mai exact, din Germania.

Prietenul meu de pe Facebook, domnul Marian Rădulescu, a postat imagini de la un hipermarket din Ploieşti care atestă acest lucru.

Lacrimile ţăranilor şi producătorilor români nu vor fi şterse prea curând. Şi, aşa cum spuneam deja, nu interesează pe nimeni.

Care ar fi soluţia? Ce poate face omul de rând, care se vede, practic, muritor de foame, obligat să cumpere carne de porc din Uniunea Europeană şi care se gândeşte, cu amar şi deznădejde, la animalul care i-a fost luat din gospodărie şi omorât fără temei?

Situaţia este de-a dreptul cumplită pentru crescătorii de porci, cu care autorităţile sanitar veterinare şi pentru siguranţa alimentelor joacă ping-pong, un joc absurd şi periculos.

Imagini pentru tarani porci ppa

Cazul fermierului tulcean Dumitru Bărbieru, cel care a ieşit public şi şi-a spus oful, prezentat de Sputnik aici, este emblematic. De ce nu vrea nimeni să asculte producătorii români? Oare cei care se află acum la guvernare urăsc atât de tare acest popor încât simt satisfacţie când văd chinurile bieţilor oameni?

Foto: Tolo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s