Creşterea nivelului de trai în Rusia nu a rămas o promisiune electorală a lui Putin!


Se confirmă iar ceea ce oamenii de bună credinţă şi neintoxicaţi de propagandă occidentală au putut vedea. Şi anume, aptul că preşedintele rus Vladimir Putin se ţine de cuvânt şi luptă pentru ca poporul rus să o ducă bine.

Georgiana Arsene

„Putin majorează salariul minim înainte să candideze la un nou mandat de preşedinte al Rusiei”, titra oficina Ziare.com. în data de 10 ianuarie 2018, cu puţin timp înainte de alegerile prezidenţiale din Rusia ce au vut loc în 18 martie 2018. Între timp s-a majorat şin salariul mediu, ca parte a strategiei liderului rus de eradicare a sărăciei.

De menţionat că nivelul de trai al ruşilor se afla, deja, pe un trend ascendent.

Salariul mediu nominal din Rusia după prima jumătate a anului cu 11,2% comparativ cu aceiași perioadă a anului trecut – până la 42,6 mii de ruble, conform raportului Rosstat pentru starea social-economică a țării pe perioada ianuarie-iunie, informează rusul.ru.

Astfel, în ianuarie angajații primeau în medie puțin mai mult de 39 de mii de ruble pe lună, în aprilie, deja mai mult de 43 de mii de ruble, iar în iunie, 45 de mii de ruble. Cea mai mare creștere lunară a fost fixată în luna ianuare – 13,4%.

De altfel, programul electoral al lui Vladimir Putin, care a captivat populaţia avea, la capitolul priorităţi, lupta împotriva sărăciei.

Direct Line with Vladimir Putin.

Printre priorităţile strategiei lui Vladimir Putin în cazul victoriei la alegeri se află lupta împotriva sărăciei, care acum se află la jumătate comparativ cu anul 1999, creşterea semnificativă a calităţii sistemului medical şi asigurarea accesibilităţii acestuia în zonele rurale, sprijin integral pentru familie şi maternitate, inclusiv sprijin special pentru naşterea celui de-al doilea copil şi a următorilor copii în familie, dezvoltarea de locuri de muncă moderne şi bine plătite, asigurarea unei creşteri avansate în domeniul tehnologiilor de ultimă generaţie, cu o evoluţie în creşterea PIB-ului pe cap de locuitor, creşterea speranţei de viaţă, Rusia dorind alăturarea în clubul „80 Plus”, nota Sputnik.

Iată, deci, că promisiunile electorale se mai şi respectă. Şi unde? Tocmai în Rusia lui Putin, preşedinte atât de nedreptăţit de comentatorii români!

foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s