Tic-tac… „Se apropie funia de par”


Fostul ofiţer DIE Silvian Ionescu a scris, pe pagina sa de Facebook, un mesaj extrem de dur la adresa angajaţilor lui Dan Voiculescu.

Georgiana Arsene

Se apropie zile grele pentru Oana Stancu, Adrian Ursu şi alţi reprezentanţi ai Antenei 3. Aceasta este afirmaţia – şocantă, chiar, pe care Silvian Ionescu a făcut-o în urmă cu puţin timp.

Venind din partea unui om de calibrul său, această informaţie ar trebui să dea măcar de gândit celor vizaţi,.

„N-am nici o reţinere să-i numesc lepre pe Oana Stancu, Adrian Ursu şi toţi ceilalţi antenişti, atâta timp cât ei, ca nişte moluşte, au minţit şi au înşelat publicul la adresa mea”, a scris Silvian Ionescu pe Facebook.

Imagini pentru oana stancu adrian ursu

Mai exact, adaugă fostul ofiţer de informaţii, cu ani în urmă, „javrele astea” spuneau publicului că el va face puşcărie ca urmare a „dezvăluirilor” făcute de antenişti în emisiunile lor.

„Adică au inventat minciunile lor, opuse unui adevăr evident. Azi se apropie funia de par pentru fiecare din vânduţii ăştia. Cumpăraţi la kil de Felix Varanul”, a punctat Silvian Ionescu.

 

 

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: