Daniel Dragomir, magnific în atacul la adresa lui Maior: „Tov. Maior, vezi mai bine ce faci cu denunţurile alea…”


Fostul ofişer SRI iese la rampă cu o postare incendiară, după ce ambasadorul României la Washington, George Maior, a declarat, referitor la scrisoarea transmisă de Rudolph Giuliani, actual avocat al lui Trump, că este expresia unui lobby iniţiat de forţe interesate să apere persoane certate cu legea.

Georgiana Arsene

George Maior este nominalizat de Giuliani ca fiind unul dintre semnatarii protocoalelor care au permis abuzuri în România.Imagini pentru george maior

Reacţia lui Maior nu avea cum să îl lase indiferent pe Daniel Dragomir care a scris o postare extrem de acdă pe pagina sa de Facebook, în care spune că „a luat-o pe ulei”. Imagini pentru daniel dragomir

„Cred că e nevoie de un test de alcoolemie în politica românească. tovarăşe Maior, eşti ditamai ambasador la Washington şi nu mai ştii cine e şeful echipei de avocaţi a preşedintelui SUA? Mai pune nişte gheaţă”, a scris ironic Dragomir, care a adăugat că Giuliani nu poate fi acuzat că a luat bani ca să scrie ceva, întrucât protocoalele secrete au fost semnate de Maior.

În final, Daniel Dragomir i-a transmis ambasadorului României la Washington să aibă grijă ce face cu denunţurile pe care le are la DNA şi plângerile penale la Parchetul General.

„Şi George, George, bag-o şi pe aia cu ruşii”, a încheiat Dragomir.

 

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: