Cunoscut psiholog o pune la punct pe Alteţă: „Principesa Margareta s-a comportat ca la uşa cortului”


Refuzul Casei Regale de participare la nunta fostului principe Nicolae nu a scăpat fără reacţii în online.

Georgiana Arsene

Psihologul Gigi Ghinea a criticat-o dur pe principesa Margareta pentru atitudinea total deplasată avută în legătură cu nunta principelui Nicolae la care fusese invitată. Mai exact, pe surse apăruseră informaţii potrivit cărora invitaţia trimisă de fostul principe Nicolae nici măcar nu a fost deschisă de reprezentanţii Casei Regale. Nicolae, însă, a dat dovadă de mult  bun simţ şi, în loc să îşi ridice poalele în cap, a precizat, pentru presă, că mai este timp să primească o confirmare.

Psihologul a vorbit în termeni duri despre atitudinea mătuşii fostului principe Nicolae, fiica Regelui Mihai. Imagini pentru principesa margareta

„Principesa Margareta iar s-a comportat ca la uşa cortului Casei Regale: nici nu a deschis plicul cu invitația la nunta nepotului său. Plină de țâfnă, a dat cu mucii-n fasole pe stil românesc, și a trimis-o înapoi nedesfăcută. Doamne feri!”, a scris Gigi Ghinea pe Facebook.

 Foto

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: