Radu Tudor, limbaj de mahala: „Doi idioţi…”


Rusofobul analist de la Antena 3 loveşte din nou, de data aceasta, printre „victime” numărându-se liderii coaliţiei guvernamentale din Italia.

Georgiana Arsene

Exprimarea sprijinului pentru protestele „vestelor galbene” din Franţa de către liderii coaliţiei guvernamentale din Italia, Matteo Salvini şi Luigi Di Maio nu a fost pe placul analistului rusofob Radu Tudor care a scris o postare scrută şi dură la adresa celor doi. Imagini pentru radu tudor

Radu Tudor i-a acuzat că „vor anarhie în toată Europa”, deşi mesajul lui Di Maio, potrivit căruia „politica a devenit surdă în faţa cererilor cetăţenilor, este unul cât se poate de realist. Fiindcă este vizibil cu ochiul liber faptul că politicienii trăiesc într-o bulă în care fac legidoar pentru ei, în timp ce omul de rând se uită, ca fraierul, la ce mai scot pe gură cei aflaţi la putere şi, din nefericire, îi şi cred.

„Doi idioţi, Matteo Solvini şi Luigi Di Maio. Vor anarhie în toată Europa. Politica incendierilor, a devastărilor. Vai de Italia pe mâna cui a încăput! Problema e că au fani destui şi la Bucureşti, la vârful politicii”, a notat Radu Tudor pe Facebook.

Problema este că, în România, scandalurile politice sunt la ordinea zilei, iar oamenii s-au săturat. Iar pe fondul acestei stări se pot întâmpla multe, inclusiv o orientare spre mişcările extremiste.

Sursa foto

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: