Vineri, 25 ianuarie, nu se mai face punte. Criticii lui Dăncilă ar trebui să se bucure.


Ţara va cunoaşte noi culmi ale dezvoltării, toate proiectele vor fi rezolvate înainte de termen şi munca ne va face liberi.

Georgiana Arsene

Ziua de joi, 24 ianuarie este, după ştie toată lumea şi după prevede şi legea, zi liberă. Vineri, teoretic, toată suflarea românească a oamenilor muncii şi nu numai se aştepta să fie tot liberă, pe principiul punţii.Imagini pentru viorica dancila protest

Criticii înverşunaţi ai premierulu Dăncilă deja se pregăteau să arunce cu invective în direcţia acesteia. Numai că… surpriză! Ziua de vineri nu mai e liberă.

Păi, cum aşa? Să lucreze al de unii care sperau că stau acasă, dar dădeau din gură, ipocrit, că nu e bine cu atâtea libere? Păi, cum, după ziua de joi, când toată suflarea românească stă şi bea ceva, mănâncă bine, doarme, să vină la job a doua zi?

Vor veni. Mai mult, vor da şi randament… Pentru că, nu-i aşa, gura bate…

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: