Ministerul Apărării Naționale sfidează românii? Gest fără precedent, palmă pentru morții României


La 75 de ani de la bombardarea Bucureștiului de către americani și aliații lor, Ministerul Apărării Naționale face un gest care poate fi ușor considerat a fi sfidare.

Georgiana Arsene

La 4 aprilie 1944, bombardierele americane aduceau moartea în București. Locuitorii Capitalei nu se așteptau să fie atacați, culmea, ei credeau că este vorba de vreun exercițiu.

Din nefericire, realitatea a fost cumplită: peste 2000 de morți și tot atâția răniți, iar pagubele materiale au fost însemnate.

Mărturiile vremii sunt cutremurătoare și arată cinismul celor care au atacat, fără nici un avertisment, populația civilă a României. Sputnik a explicat pe larg ce s-a întâmplat în ziua de 4 aprilie 1944 și în zilele următoare și cum mii de civili au pierit sub ploaia de bombe anglo americane.Imagine similară

La 75 de ani de la măcel, Ministerul Apărării Naționale face un gest care ar putea fi interpretat ca și sfidare. Este vorba despre ”primul eveniment public al campaniei #WeAreNATO: România – 15 ani de NATO, 70 de ani de la înființarea Organizației Nord Atlantice, la Universitatea Politehnică din București”. Mesajul se găsește, alături de filmare, pe pagina de Facebook a MApN.

Deci armata a sărbătorit 70 de ani de existență a NATO? Cu 5 ani mai puțin decât timpul scurs de la bombardament.

Nu mai înțeleg nimic. Cât de cinici pot fi sau cât de obedienți sunt românii? Se adeverește zicala că unii nu au mamă, nu au tată, nu au nici un Dumnezeu.

Morții Bucureștiului și Ploieștiului, dar nu numai, sutele de oameni morți în Gara de Nord nu înseamnă nimic pentru MApN. Este posibil ca imaginea să conÅ£ină: 4 persoane, oameni în picioare

E trist și îngrijorător că s-a ajuns aici, că s-a dus naibii nu doar spiritul național, ci și orice urmă de umanitate…

Sursa foto 1

Sursa foto 2

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: