Vino și tu să susții Venezuela!


Poate te întrebi de ce ai face asta. Că, la urma urmei, ce treabă ai cu Venezuela, o țară aflată la mii de kilometri distanță, pe alt continent și despre care nu știi mai nimic în afara faptului că la Caracas se mai petrecea acțiunea din vreo telenovelă. Sau poate că ai mai văzut vreo știre, ceva, pe la Tv sau pe net, dar nu ai înțeles nimic sau crezi că acolo e rău din cauza lui Nicolas Maduro.

Dă-mi voie să îți spun că ești în eroare. Greșești. De ce/ Pentru că acolo e o luptă pe resurse pornită de la Washington. Nord americanii imperialiști sunt ajutați în demersul lor parșiv – care nu are nimic de-a face cu democrația sau binele venezuelenilor – de Juan Guaido, cel despre care ai auzit că s-a autoproclamat președinte interimar.

Ca și cum tu, la job, te pui dintr-o dată șef. Nu te numește nimeni, dar așa vrei tu și mai găsești câțiva interesați să te susțină.

Să ne uităm puțin la președintele Nicolas Maduro. E ales de popor, prin alegeri democratice, constituționale, transparent. Ceea ce nu se poate spune despre Guaido.

Maduro luptă pentru pacea poporului său și pentru ca resursele să rămână ale poporului. Imagini pentru hands off venezuela

Sursa foto: peoplesdispatch.org

Hai să vezi că lucrurile nu sunt ceea ce par a fi. Vino miercuri, 8 mai 2019, la ora 16 – dar ar fi bine să fii cu 10 minute mai devreme, pentru organizare – la Ambasada Venezuelei din Șoseaua Kiseleff nr. 49 să susținem Venezuela.

Să susținem lupta unor oameni care este și a noastră. Și a oricui dorește să trăiască într-un stat suveran.

4 gânduri despre „Vino și tu să susții Venezuela!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s