#NoMoreTrump – protest internațional împotriva blocadei impuse Venezuelei


Astăzi a început activitatea de protest internațional contra blocadei criminale impuse Venezuelei.Georgiana Arsene „Împreună împotriva imperialismului” – iată cum este sintetizată tema campaniei ce se derulează la nivel mondial de sprijinire a Venezuelei.
Românii se pot implica activ în acest demers. Ei se pot exprima în favoarea dialogului dintre guvernul și opoziția venezueleană. Deși acest dialog înregistrează progrese, el a fost atacat de guvernul SUA!Fiți foarte atenți la această ultimă afirmație, legată de rolul pe care administrația de la Washington îl joacă în Venezuela. Practic, vorbim despre amestecul în politică internă a statului venezuelean, lucru neacceptat în relațiile internaționale!
De ce #NoMoreTrump?
Trump a inclus Venezuela în campania electorală din SUA. Mai mult, președintele nord american a folosit Venezuela ca „acoperire” și ca scuză a politicilor suprematiste.
Campania #NoMoreTrump – Împreună împotriva imperialismului va folosi acest prilej pentru a aduce în prim plan politicile venezuelene de suveranitate și pentru a arăta jocurile murdare ale lui Trump.
Blocada este, concomitent, o provocare și o oportunitate politică pentru a consolida unitatea națională și solidaritatea cu Revoluția, spun inițiatorii Campaniei.
Începând de marți, 13 august 2019, românii pot veni la sediul Ambasadei Venezuelei din șoseaua Pavel Kiseleff numărul 49, între orele 9.00-16.00, pentru a semna în sprijinul acestui stat.

Publicat de Georgiana Arsene

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: